Ga naar inhoud

ebro

Lid
  • Items

    58
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ebro

  • Verjaardag 13-10-1957

ebro's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

1

Reputatie

  1. ik gebruik google chrome ,ik heb het veranderd naar microsoft edge ,en nu kan ik weer alles zoeken bedankt voor de moeite mij te helpen
  2. ik heb een vraag over een probleem met mijn zoek machine op alie express ik kan alles doen van bewerkingen maar als ik iets wil zoeken , heb ik alleen maar een gele ster die blijft draaien heb al alles geprobeerd maar niets helpt kan er iemand mij helpen aub bedankt alvast op voorhand
  3. bedankt voor de moeite het is in orde nu met de groupen .
  4. ik had een vraag hoe ik een nieuwe groep moet aan maken met adressen in windows live mail 2012 ,ik kan het maar niet terugvinden kan er mij iemand helpen bedankt op voorhand.
  5. bedankt is opgelost met systeem herstel
  6. bedankt niet aan gedacht ,zal ik eens proberen???
  7. mijn windows live mail wil niet opstarten ,ik heb nu windows Essentials herstellen gedaan ,maar hij blijft ,al een lange tid op 81 % wat staat er mij te doen?? bedankt op voorhand
  8. vraag is hoe kan ik bij windows 8.1 mijn toesen bord instellen dat het bij het heropstarten ,hetzelfde heb nu heb ik iedere keer 2 mogelijkheden , nederlands belgie belgisch punt en nederlands belgie toetsen bord nederlands ,maar dit is vervelend als ge het juiste niet aanklikt zijn mijn wacht woorden niet juist ,hoe kan ik dit instellen dat ik altijd nederlands belgisch punt heb ,alvast bedankt op voorhand.
  9. ja ook zelfde probleem ,ik kan het niet begrijpen?,heel vervelend werken in deze omstandigheden!!!
  10. ik heb een probleem ik kan niet scrollen op mijn pc maar,enkel op internet anders gaat het wel ??? dit is wel een probleem ik moet op de balk blijven drukken met de muis ,om naar beneden te scrollen kan er iemand mij helpen ,bedankt op voorhand .
  11. ik had een vraag of het mogelijk is een vaste computer ,te gebruiken via het scherm van een laptop?,alvast bedankt op voorhand.
  12. ja zonder firwall is wel gevaarlijk maar zoals gezegd zal ik later eens proberen op een andere computer voorlopig heb ik het wel gehad mijn proefversie is al verstreken zonder resultaat ik wel betalen geen probleem maar moet het wel in orde zijn he ??? en zoals het nu is lukt het wel niet jammer en wat is upnp????
  13. alles geprobeerd cotact gehad met iemand van spotnet normaal alles in orde betreffende wachtwoord en inlognaam volgens iemand die aan computers werkt zou het firelwall zijn die het blokeert jammer maar helaas ik zal moeten tevreden zijn zonder spotnet ?????:hmpf:
  14. een vraagje kan iemand mij helpen ik ben geregistreerd bij spotnet alles in orde maar als ik mij wil aanmelden krijg ik foutmelding 309 na vele malen proberen altijd hetzelfde wat is het probleem?????????????:dong::dong::dong: op voorhand bedankt :-)
  15. bedankt maar ik heb het gevonden moest het afhalen met versie 32 bit en ik nam 64 bit probleem is opgelost webcam werkt terug nogmaals bedankt ---------- Post toegevoegd om 18:06 ---------- Vorige post was om 18:04 ---------- neen alleen logitech maar is opgelost ik heb het gevonden alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.