Ga naar inhoud

reisduivel

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

179 profielweergaven

reisduivel's prestaties

  1. Spijtig genoeg is Jan geen Pc specialist. Heb hem nu mail gestuurd vanaf pc werk maar vanuit mijn privé mail account en dit is perfekt gelukt. Het zit hem dus zeker in account van bureel dat bij hem wordt geblokkeerd. Zal er dus in de toekomst moeten aan denken altijd mijn privéaccount te gebruiken indien ik naar hem wil mailen. In elk geval bedankt voor snelle hulp.
  2. Heb Jan gecontacteerd hij haalt zijn mails op via internet explorer. En via proximus.mail. Ik vermoed ook dat het te maken heeft met mijn emailadres van werk want via privé krijgt hij wel mijn mails .
  3. Hallo Veng ik stuur zonder problemen emailsvan bureel naar huispc of naar andere privé contactpersonen. Het is zelfs zo het adres maakt onderandere deel uit van groep van 10 personen genaamd bissers en trissers. De overige 9 krijgen hun mail de tiende genaamd Jan niet.
  4. Ik werk zowel thuis als op bureel met outlook. Alles werkt perfekt behalve voor 1 emailadres. Via home pc en talblet heb ik geen probleem met emails versturen naar kennis van me. Wanneer ik het echter verstuur vanop men bureel krijgt deze nooit emails meer van mij in zijn box.(hoewel bij mij email als verzonden staat genoteerd.) Het emailadres waarnaar ik mails stuur is identiek aan welke op huis pc zit dus daar zal het niet aan liggen, mogelijk is zijn emailadres geblokkeerd op pc bureel voor uitgaande mails hoe kan ik dit checken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.