Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Willem1974

Lid
 • Aantal items

  202
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Willem1974

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info
 1. Veel verschil zal dat niet maken op dit moment denk ik, omdat ik geen digitale tv heb. Mijn tv heeft gewoon kabel tv via een coax en een scart verbinding van mijn dvd recorder. Dus alles is nog analoog hier. Ik zou ook kunnen een adapter HDMI naar Tulp (https://www.onlinekabelshop.nl/hdmi-naar-composiet-av-omvormer-38756) er tussen steken en dan zelf via mijn luidsprekeruitgang een jack steken om het geluid over te brengen aangezien mijn HDMI op de pc geen geluid meestuurt.
 2. Idd, voor het geluid te splitsen bedoel ik zoiets, maar voor die VGA naar Tulp, dat ken ik niet. https://www.onlinekabelshop.nl/vga-3-5mm-naar-composiet-3rca-video-converter , wss zal dat met dit wel lukken.
 3. 64 bit versie, Ik heb zo het gevoel dat dit niet opgelost gaat geraken. Mag ik hier dan een andere vraag stellen maar mss moet dit dan terug een nieuwe topic worden, dat weet ik niet. Ik heb ook een VGA aansluiting op mijn pc, via VGA gaat er geen geluid mee dacht ik, enkel beeld. Ik zou willen via VGA naar een composiet aansluiting (gele tulp stekker) en dan mijn geluid splitsen op mijn luidsprekeruitgang (van de pc) en vandaar met een jack (3.5mm) naar een tulp aansluiting (rood en wit) zodat ik op een scart fiche kan aansluiten. Kan dat met een eenvoudig VGA naar tulp kabeltje gebeuren of moet dat toch via een toestelletje gebeuren (een soort omvormer met usb voeding)?
 4. bovenstaande vermelding kreeg ik dus tijdens het installeren.
 5. Even ter herinnering, de verbinding tss de laptop en de tv via HDMI kabel werkte wel met geluid en beeld. Op mijn pc zijn altijd luidsprekers aangesloten. Deze worden gedempt wanneer ik een microfoon aansluit. Ik heb de luidsprekerkabel nu eens uitgetrokken ter controle maar ik krijg geen geluid naar mijn tv.
 6. uitgevoerd zoals beschreven, geen verandering.
 7. Dat had ik al geprobeerd, dat bracht geen verandering.
 8. Nee, die tv tuner kaart heeft niets te maken met mijn HDMI en mijn tv.
 9. heb die setupchipset.exe gedaan. Anvsoft uitgeschakeld. Die Hauppage Win Tv HVR is een TV tuner kaart die hier aan mijn pc gekoppeld is via een usb.
 10. Heb alles gelezen en trachten uit te voeren zoals beschreven, helaas, er is 1 ding dat ik niet kan en dat is instellen als standaardapparaat (staat in grijs op het scherm, kan het dus niet aanklikken), zij bijlage foto.
 11. Nee, ik heb geen andere HDMI poort. Heb dat uitgevoerd met Powershell.
 12. Ik heb gekeken naar geluid in configuratiescherm. Kan daar niks veranderen. Heb daar ergens dan geklikt op niet aangesloten apparaten niet meer weergeven en ben natuurlijk de icoon van Digitale audio (HDMI) kwijt. Kan ik besluiten dat er ergens iets mis is met de HDMI fiche op de grafische kaart?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.