Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Willem1974

Lid
 • Aantal items

  206
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Willem1974

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info
 1. Zo denk ik er ook al een tijdje over dat het zo moet gaan, moest de audio via de HDMI mee kunnen gestuurd worden, was dat natuurlijk nog praktischer, het is nu zo, maar idd, alles gebeurd hier nog analoog, dus veel verschil zal het niet maken. Toch bedankt om mee te denken en de voorstellen tot een eventuele oplossing.
 2. Na het bijwerken van de stuurprogramma's blijft het probleem zich nog voordoen. De bedoeling is eigenlijk om een dvd recorder aan te sluiten op de pc en ik wou dat doen via de HDMI en via een verloop connector uit te komen op een scart of een composiet (tulp stekkers)omdat de dvd recorder enkel over scart en tulpstekkers beschikt. De reden dat ik eerst mijn tv scherm wou aansluiten is om te kijken waar het mankeert bij de HDMI dat er geen geluid doorkomt.
 3. Idd, ik werk via telenet en mijn zenders komen toe via een coax kabel (antenne kabel) van de kabeldistributie. Dus geen digibox of digicorder hier. Ik kijk wel veel digitaal via telenet op mijn pc, vandaar dat ik dat wil sturen naar mijn tv en/of dvd recorder en laat dat nu dat zijn die maar half werkt (HDMI aansluiting op pc).
 4. Op mijn tv komt enkel een analoog signaal toe via coax kabel van de kabeldistributie. Mijn tv is wel voorzien voor digitaal, maar dat komt hier niet toe.
 5. Veel verschil zal dat niet maken op dit moment denk ik, omdat ik geen digitale tv heb. Mijn tv heeft gewoon kabel tv via een coax en een scart verbinding van mijn dvd recorder. Dus alles is nog analoog hier. Ik zou ook kunnen een adapter HDMI naar Tulp (https://www.onlinekabelshop.nl/hdmi-naar-composiet-av-omvormer-38756) er tussen steken en dan zelf via mijn luidsprekeruitgang een jack steken om het geluid over te brengen aangezien mijn HDMI op de pc geen geluid meestuurt.
 6. Idd, voor het geluid te splitsen bedoel ik zoiets, maar voor die VGA naar Tulp, dat ken ik niet. https://www.onlinekabelshop.nl/vga-3-5mm-naar-composiet-3rca-video-converter , wss zal dat met dit wel lukken.
 7. 64 bit versie, Ik heb zo het gevoel dat dit niet opgelost gaat geraken. Mag ik hier dan een andere vraag stellen maar mss moet dit dan terug een nieuwe topic worden, dat weet ik niet. Ik heb ook een VGA aansluiting op mijn pc, via VGA gaat er geen geluid mee dacht ik, enkel beeld. Ik zou willen via VGA naar een composiet aansluiting (gele tulp stekker) en dan mijn geluid splitsen op mijn luidsprekeruitgang (van de pc) en vandaar met een jack (3.5mm) naar een tulp aansluiting (rood en wit) zodat ik op een scart fiche kan aansluiten. Kan dat met een eenvoudig VGA naar tulp kabeltje gebeuren of moet dat toch via een toestelletje gebeuren (een soort omvormer met usb voeding)?
 8. bovenstaande vermelding kreeg ik dus tijdens het installeren.
 9. Even ter herinnering, de verbinding tss de laptop en de tv via HDMI kabel werkte wel met geluid en beeld. Op mijn pc zijn altijd luidsprekers aangesloten. Deze worden gedempt wanneer ik een microfoon aansluit. Ik heb de luidsprekerkabel nu eens uitgetrokken ter controle maar ik krijg geen geluid naar mijn tv.
 10. uitgevoerd zoals beschreven, geen verandering.
 11. Dat had ik al geprobeerd, dat bracht geen verandering.
 12. Nee, die tv tuner kaart heeft niets te maken met mijn HDMI en mijn tv.
 13. heb die setupchipset.exe gedaan. Anvsoft uitgeschakeld. Die Hauppage Win Tv HVR is een TV tuner kaart die hier aan mijn pc gekoppeld is via een usb.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.