Ga naar inhoud

Samchibi

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

324 profielweergaven

Samchibi's prestaties

  1. Ik bedoel daarmee echt het register. Ik heb het nog een keer uitgevoerd, herstart en ik heb het dan nog steeds.
  2. Dit heb ik toevallig gisteren ook al gedaan haha. Het maakt jammer genoeg geen verschil. Ik doe dit namelijk één keer in de twee weken ongeveer.
  3. Heel raar, want ik heb hem toen uitgezet. En ik moest het toen ook al verwijderen, maar ik heb geen slimcleaner op mijn laptop staan. Kijk maar.
  4. Even voor de vergelijking. Dit is ná de scan: http://speccy.piriform.com/results/JijIlFRZ5vnTynMmYCZf4pl
  5. Bij meerdere keren herstarten heb ik het probleem ook. Dit heb ik namelijk zelf toen ook al een paar keer geprobeerd. http://speccy.piriform.com/results/q2QIaxdMHxZ1OWOGGwnqxBn Dit is tijdens een volledige virusscan en hij staat al zo'n 5 uur aan.
  6. Dit is de andere. Voor de rest staat er namelijk niks.
  7. Er staat nog een andere waarvan de naam SATA SSD is met 20 GB. Is dat dan wel windows? Voor de rest zijn er namelijk geen opties. Ik zal die dan wel nog doen!
  8. Ik had er even geen tijd voor, maar heb de scan zojuist gedaan! Nogmaals heel erg bedankt dat jullie me helpen!
  9. De instellingen daarvan heb ik trouwens meteen die dag zelf nog veranderd! Het vervelende is alleen dat de problemen die ik hiervoor had weer terug zijn Alleen dan nog erger eigenlijk. Als mijn beeld nu helemaal vastloopt, dan kan ik wachten wat ik wil, maar het wordt niet beter. Ik moet dan het aan/uit knopje van mijn laptop ingedrukt houden om hem uit te zetten en vervolgens weer opnieuw aan. Het liefst zou ik dit niet doen, maar anders reageert hij niet meer. Wat kan ik doen?
  10. Ik kan Slimcleaner en Yourfile nergens vinden. Niet via de zoekfuctie op mijn laptop en ook niet bij mijn bestanden die ik kan verwijderen. Daarbij bedoel ik eigenlijk ook als ik mijn laptop dichtklap (zonder afsluiten) en hem vervolgens weer wil gebruiken. Dan heb ik vooral dat het zo'n 3 minuten niks doet of heel erg langzaam, waardoor je hem niet kan gebruiken. Ik heb de slaapstand al op nooit staan namelijk!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.