Ga naar inhoud

Lars_

Lid
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Lars_'s prestaties

  1. Alles werkt weer goed = ) Bedankt voor de goede en snelle service!
  2. Laptop gaat tot nu toe goed, met updaten. Ik heb wel nog een andere vraag, voor mijn opleiding ga ik het programma autodesk CAD gebruiken en daar heb ik een laptop voor nodig met intel i7. Vandaag is er op ibood een lenovo laptop, maar is deze laptop goed genoeg om met CAD te werken? (En heeft de videokaart daar veel mee te maken)? http://www.ibood.com/be/nl/product-specs/1330/3068/lenovo-essential-b50-70-notebook.html
  3. Naar updates zoeken, maar laat mij bepalen of ik ze wil downloaden en installeren". Had ik inderdaad al meteen ingesteld, ik download nu per tien, sluit af, start op en dat gaat tot nu toe nog goed. ik zal na deze 10 updates kijken voor service pack 1
  4. En is het eigenlijk wel nodig om deze updates te installeren, als ik deze laptop nog maar een maandje gebruik?
  5. Kan ik hiervan niet 1 update installeren of is het elk een aparte en is het niet elke keer een vernieuwde versie?
  6. De updates zijn binnen, 203 waarvan 6 optioneel, dus die zal ik sowieso niet meteen installeren. In hoeveel kan ik ze het beste verdelen 20 per keer?
  7. Zal ik doen, tot nu toe nog geen updates ontvangen (vorige keer waren het er nu al 200).
  8. Alles is gelukt is er iets wat ik moet doen, of gewoon afwachten en hopen dat het goed gaat?
  9. Dit is het resultaat in veilige modus, als het lukt zal ik het ook nog proberen zonder veilige modus.
  10. Ik heb hem gestart in veilige modus en HD tune is nu bezig. Tot nu toe is het nog groen Maakt het uit als ik me laptop tijdens de test gebruik? of heeft dat geen invloed op de resultaten?
  11. Kan ik dit ook in veilige modus doen? Want dat start meestal wel goed op.
  12. Ik had al mijn bestanden veilig gesteld op een externe schijf. Hier nog een afbeelding van memtest, zijn dit ook de resultaten of kan ik die ergens anders vinden?
  13. Ik krijg na mijn examens (eind mei) een nieuwe laptop (nodig voor mijn opleiding). Het is dus denk ik zonde om een nieuwe harde schijf te kopen en die dan een maandje gebruiken. Wat bedoelt u precies met herinstallatie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.