Ga naar inhoud

GlenndotBE

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

331 profielweergaven

GlenndotBE's prestaties

  1. Super Moderator, Sorry voor het lang wachten maar met school heb ik vaak minder veel tijd. Maar jou naam zegt het zelf SUPER moderator en het is waar mijn pc is back . Dank u ! Glenn Callens
  2. Haaay, Ik zit best wat in de problemen ik heb een 3jaar oude Asus notebook met windows 7 erop. Alles ging perfect tot nu toe ik heb mijn pc moeten herinstalleren met 4 asus bacup cdtjes. Dit ging opzich goed maar paar nu was hij aan het updaten en ging de stroom uit want mijn laptop zn baterij was eruit en hij valde dus uit... Na dit starte ik mijn pc op en bleef hij een hele tijd het windows logotje geven met een hele tijd bedoel ik dus ook van 9:00 tot 23:00 :/ . En dit werkte nog altijd niet. Dan vraagde hij een startup repair en daar kwam op als een soort fout melding "StartupRepairOffline" dacht ik. Er staan redelijk belangrijke gegevens op. Alvast bedankt voor het lezen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.