Ga naar inhoud

dasaint

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door dasaint

  1. Je bedoelt het Ip-adres? Yep, dat is toegewezen aan het IP-adres van m'n laptop... Met windows media player werkt het wel heb ik intussen gemerkt... Dus dan moet het aan iTunes liggen?
  2. ik heb iets gelijkaardigs voor met mijn Lacie harde schijf: ik heb een netwerk storage die in mijn draadloos netwerk staat. Alles werkt en ik heb er toegang toe, maar als ik die als gedeelde lijst wil openen in iTunes zegt die dat mijn poort 3689 geblokkeerd staat. Ik heb die opengezet op de router en in de firewall op mijn pc, maar ik blijf de melding krijgen. Aangezien ik niet via internet ga, maar in m'n thuisnetwerk zit, vermoed ik dat het wel degelijk aan de router moet liggen? (een Linksys WRT54G)
  3. Hey, Ik heb een Telenet internet verbinding (denk Expressnet). Ik heb een Linksys WRT54G draadloze router en dit netwerkje werkt voor onze pc en mac. Ik heb een externe harde schijf die via de router in het draadloze netwerk staat en kan aan deze schijf. Deze kan als mediaserver gebruikt worden en is ook zo ingesteld. In iTunes zie ik mijn schijf als een gedeelde lijst, maar wanneer ik erop klik, krijg ik de foutmelding: "De gedeelde bibliotheek naam_bib reageert niet (-3260). Controleer of eventuele firewallsoftware op zowel de gedeelde computer als deze computer zo is ingesteld dat communicatie via poort 3689 mogelijk is" Ik heb Port forwarding voor port 3689 proberen inschakelen op mijn router als ook in de windows firewall, maar blijkbaar klopt er iets nog altijd niet, want ik krijg dezelfde foutmelding. Iemand ervaring met dit probleem?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.