Ga naar inhoud

viko

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over viko

  • Verjaardag 06-07-1955

viko's prestaties

  1. Verkoper zegt dat zijn iphone ook een geluid maakt als de andere partij opneemt, en dat dit waarschijnlijk niet kan uitgezet worden op mijn Archos ... Bedankt voor alle moeite !
  2. Dat stond al op de planning, van zodra ik daar in de buurt kom ..
  3. viko

    Usb 3

    Hierbij de Benchmark van HD Tune. De snelheid van de externe op een usb3 heb ik nog niet getest. Ik gebruik die schijf alleen voor backups. Ga binnenkort een nieuwe backup maken.
  4. Bedankt Asus, maar dit is een app om trillingen zelf te maken en toe te wijzen aan bepaalde contactpersonen. En ik wil er juist vanaf . Het is niet zo een groot probleem, maar misschien had ik een bijkomende instelling of zo over het hoofd gezien. Zoals je zegt, het zal dan waarschijnlijk niet in mijn toestel uit te schakelen zijn. Bedankt voor het opzoeken.
  5. Clarkie, dan zou het iedere keer moeten lukken dat een tweede beller me probeert te bereiken, of telkens een email binnen loopt ? Gebeurt niet hoor ! Hij zoemt en trilt gewoon als de ander opneemt ! Ik heb al alle instellingen uitgeploegd : gespreksinstellingen of oproepinstellingen heb ik niet, alleen : netwerken, apparaat, persoonlijk, accounts en systeem... In een algemene android-handleiding vond ik dit : (bij telefoon, oproepinstellingen .. maar die staan er bij Archos dus niet in)
  6. viko

    Usb 3

    Geen gele uitroepingstekens bij apparaatbeheer. Op die ene poort wordt mijn externe harde schijf niet herkend, op de tweede wel. Ik kreeg altijd de melding "this device can perform faster ...." en zopas kreeg ik die niét. Zou ie dan toch op 3.0 ipv 2.0 ..?? Kan ik dat ergens nagaan ? SIW zegt dat USB3 niet ondersteund is ..
  7. Dat staat uiteraard op GELUID, anders hoor ik niets he. (er is ook nog de optie trillen en stil) Maar dat is een algemene keuze en die bedoel ik niet. Bij binnenkomende gesprekken, berichten, enz ... trilt ie niet, alleen bij het opnemen aan de andere kant. Bij instellingen, audioprofielen, algemeen .. kan ik alleen voor de binnenkomende oproepen het trillen uitschakelen.
  8. viko

    Usb 3

    http://speccy.piriform.com/results/sc5yp8zhbb2kn2AykQPv2na Alvast bedankt voor het nakijken.
  9. viko

    Usb 3

    Hallo, Ik heb op mijn pc 2 USB3 poorten, maar die worden niet ondersteund. Processor is Intel i5 760, 2.80 GHz. Kan dat alsnog verholpen worden ? Dank.
  10. Hoi, Ik heb een nieuwe Archos 40b Titanium smartphone. De trilfunctie heb ik uitgezet bij audioprofielen, binnenkomende oproepen. Hoe zet ik die ook uit voor uitgaande gesprekken ? Als de andere partij opneemt, gaat mijn telefoon trillen. Iemand een idee ? Alvast bedankt !
  11. Jaja, maar toch liever zeker spelen, ben gene crack he. Maar hoera, ik heb het control center opgeroepen en kreeg dit keer geen melding meer. Denk dat het opgelost is. Waarschijnlijk de verkeerde driver genomen : sp37797 ipv sp42394. Heel erg bedankt voor uw hulp !
  12. Hallo, Eerst nog even vragen, voor ik een onherroepelijke blunder bega : doe ik dan "installatie ongedaan maken" bij deze ? Bedankt.
  13. HP Compac dc5750 Small Form Factor
  14. http://speccy.piriform.com/results/Vsx3vWzwuJUNjUUv7CokYZw Speccy had ik al op de pc, dus extra handig. Bedankt voor het snelle antwoord.
  15. Hallo, Ik heb een driver voor mijn grafische kaart gedownload van de site van Ati. Die werkt prima, maar nu krijg ik steeds de melding dat die driver het Catalyst Control Center niet ondersteunt. Hoe krijg ik die twee met elkaar verenigd ? Dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.