Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Tjoepke

Lid
 • Aantal items

  275
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Tjoepke

  opstartprobleem vista

  Foto 4: is niet duidelijk, maar daar zet je helemaal bovenaan jouw harde schijf waarop Windows draait Foto 3: zet netwerk boot uit (disable)
 2. Tjoepke

  opstartprobleem vista

  misch gewoon een digitaal foto toestel maken en dan deze foto's hier uploaden, dat zal nog het gemakkelijkste zijn
 3. Tjoepke

  [OPGELOST] Links in Outlook

  Ah als je heel goed zou kijken, zie je rechts onder soms druk Ctrl en klik link aan om de link te openen Dus probeer dit: voordat je net op de link klik houd eerst de Ctrl ingedrukt en klikt tegelijk.
 4. Tjoepke

  Verwijderen reg tool

  Wat is jouw Windows? Klik op start > configuratie scherm > klik op programma's en onderdelen (of soms software) > Klik in het nieuwe scherm op Reg tool en klik vervolgens op verwijderen. Herstart de computer opnieuw op
 5. Tjoepke

  opstartprobleem vista

  Druk F2 als je dit nog eens zie. Nu ben je in je BIOS, wees voorzichtig hier. Zoek naar BOOT priority en veranderd indien nodig de setting. Op de eerste plaats moet je de harde schijf plaatsen waarop je Windows draait. Dan kies je CD/DVD en dan mag je eigenlijk kiezen. _____________________________ Nog steeds een probleem? dan zou ik eigenlijk van alle pagina's in je bios een scr shot willen. Om te zien wat er nog fout staat.
 6. Tjoepke

  [OPGELOST] foutmelding bij opstarten

  Okay, ik heb nog wel van die hocus spocus toetjes in mijn hoedje. Ik wil U erop attent maken dat deze stap NIET zonder gevaar is en echt alles op eigen risico is! Maar voor mij is dat beter dan een herinstallatie. Succes. _______________________________________________ Plaats de cd-rom van Windows XP in het cd-station en start de computer opnieuw op. Selecteer desgevraagd de benodigde opties om vanaf de cd op te starten. Wanneer het tekstgedeelte van Setup begint, volgt u de aanwijzingen. Selecteer de hersteloptie door op R te drukken. Kies de installatie: Dit is standaard, 1 Voer de administrator wachtwoord indien van toepassing. Typ: bootcfg /redirect useBiosSettings Druk op enter Typ: bootcfg /default Druk op enter En nu gaan we echt hocus spocus doen (heel belangrijk sla geen enkel bestand over nu en doe exact wat ik typ) typ deze reeks regels (na elke regel druk je wel op ENTER) md tmp copy c:\windows\system32\config\system c:\windows\tmp\system.bak copy c:\windows\system32\config\software c:\windows\tmp\software.bak copy c:\windows\system32\config\sam c:\windows\tmp\sam.bak copy c:\windows\system32\config\security c:\windows\tmp\security.bak copy c:\windows\system32\config\default c:\windows\tmp\default.bak delete c:\windows\system32\config\system delete c:\windows\system32\config\software delete c:\windows\system32\config\sam delete c:\windows\system32\config\security delete c:\windows\system32\config\default copy c:\windows\repair\system c:\windows\system32\config\system copy c:\windows\repair\software c:\windows\system32\config\software copy c:\windows\repair\sam c:\windows\system32\config\sam copy c:\windows\repair\security c:\windows\system32\config\security copy c:\windows\repair\default c:\windows\system32\config\default Typ nu: exit en de computer herstart vanzelf. Ik hoop dat je computer terug de oude is. Zoniet dan moet ik mijn collega's gelijk geven en zit er niets anders op dan een nieuwe installatie. Houd ons op de hoogte AUB
 7. Heb dat wel es vaker gezien, het kan zien dat je deze stap al gedaan hebt. Maar om tot heden onbekend probleem werkt deze pas goed nadat je computer terug herstart hebt Open een map bijvoorbeeld "mijn documenten" 1) Klik op organiseren > map en zoekopties > Weergave > Standaard instellingen herstellen 2) open je Internet Explorer > druk Alt in en klik dan Extra aan > Internet opties > Geavanceerd > Opnieuw instellen. Herstart de pc en indien niet weg het zelfde herhalen maar in dan in Veilige mods. ______________________________ @WoW Fan, mag ik je vragen wat voor thema je gebruikt op je pc? Ik vind namelijk die menu keuze boven in, één van de betere dat ik tot op heden heb gezien en wil dat wel eens testen.
 8. Tjoepke

  Kan lege map niet verwijderen

  kan je zien hoe groot die map is? en bevat die map een speciale teken? Wil je ff een scr shot maken? Weet je zo van buiten waar de tijdelijk files worden opgeslagen? Stop alle downloads en eventuele up's verander de tijdelijk folder probeer te wissen, sluiten, wis alle tijdelijke bestanden van je computer. (ccleaner ook es laten draaien) herstart in veilige modus met netwerk ondersteuning start ccleaner opnieuw vind ie nog rotzooi gooi maar weg en start dan nog es dat programma, ik ben benieuwd.
 9. Tjoepke

  verbinding maken

  Hmmm, ff op een rijtje zetten. Je wil met Skype werken op een computer draadloos internet heeft en dus die computer heeft geen lan kabeltje (kabeltje tussen computer en router voor internet) Nu ik zou eigenlijk ook willen weten wat je Windows is? Nu als je computer echt alleen maar draadloos is verbonden dan gaan we gewoon de LAN functie uitschakelen. Zo krijg je in de toekomst ook die melding niet meer Klik start, ga naar configuratie scherm, klik op apparaatbeheer, klik op + bij netwerk adapters, staan daar 2 zaken? Ja: klik met rechtermuisknop op het apparaat van je lan beheer, kies uitschakelen. Staat daar maar één ding volg dan deze stap: Klik start, ga naar configuratie scherm, netwerkbeheer (netwerkcentrum), xp pc: klik op het icoontje van lan verbinding en kies schakelen vista pc: bij lan verbinding, status weergeven, uitschakelen herstart de computer
 10. U computer herkent dat lettertype niet want je computer heeft deze lettertype niet. Geen idee wat voor lettertype het is, maar als je dat van iemand kan te weten komen wat voor lettertype er daar staat, dan kan je die ergens downloaden. En dan zie je wel die tekens Edit: download dit: MingLiU GB18030 Simplified Chinese font en dit: MS Gothic Font Herstart de computer en test het nog eens uit Succes
 11. Alles is mogelijk De gemakkelijkste manier is 2 accounts hebben in je windows. Je installeer het progroamma in het account met wachtwoord beveiligd en selecteer vervolgens 'alleeen deze gebruiker' (gebruiker zoals Administartor) Je 2de account heeft geen wachtwoord nodig om in te loggen op de pc maar ziet het programma niet. (gebruiker zoals gezinslid) Een andere optie is, het programma installeren en dan die map beveiligen met het pogramma: truecrypt Een ander optie is gewoon zorgen dat de map van het programma als ook de iconen verborgen zijn. Maar als je het weet staan of je zet verborgen mappen en bestanden tonen aan dan vind/start het gewoon op
 12. Tjoepke

  Website

  Daar hebben we terug een Office gebruiker. Maar ondanks dat je Office gebruikt vind ik het nog goed en mooi gedaan.
 13. Tjoepke

  Overschakelen op legitieme versie

  En dat vraagt iemand met in zijn naam: serialkiller.....
 14. Tjoepke

  rundll49

  Jeetje wat staat daar allemaal op, zoveel opstart items en items dat nog draaien ook. Kape de expert in Hijack zal zijn werk hebben Ik kan je alvast de tip geven om: Start > uitvoeren > en: msconfig te typen en eens te kijken bij opstarten en service of dat al die items wel moeten opgestart worden.
 15. Tjoepke

  Virtueel geheugen

  is dat voor een xp of vista configuratie? Ik vermoed het eerste Wel je kan beginnen met bestanden dat op je C schijf zoals muziek en foto's verplaatsen naar de D of E schijf om zo al wat meer plaats te maken op je C schijf. Daarnaast raad ik je ook eens om CCLeaner te downloaden en hiermee wat rotzooi op te ruimen. Maar graag eerst eventjes weten of het xp of vista is
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.