Ga naar inhoud

peutie

Lid
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

466 profielweergaven

peutie's prestaties

  1. Hey, Ik heb donderdag een nieuwe ssd geplaatst in een acer aspire E17. Laptop erna nog 10 x getest en geen problemen. Een dag erna kreeg ik hem niet meer opgestart... Ik krijg niets van reactie,ventilator begint niet te draaien. Geen lichtje die brand... Enkel als ik de later insteek brand het lichtje van de lader op de laptop (blauw) Heb dit nog nooit meegemaakt.. Laptop al volledig gecontroleerd en getest met universele lader werkt ook niet. Iemand raad?
  2. hallo, 4 maand geleden heb ik de sony vaio van mn vriendin terug naar fabrieksinstelling gezet. Alles werkt prima buiten films afspelen op 1080P 720P geeft geen problemen. Ik krijg allerlei zwarte blokjes,misschien iemand hier ervaring mee?
  3. Bedankt voor de hulp maar laptop is terug bij mn vriend en zie hem even niet meer.. als ik hem zie zal ik het eens uitvoeren op zijn laptop
  4. Alez nog problemen die hem voordoen op pagina's met veel foto's (hln en sporza bv) wil er niets laden.. Adobe werkt ook niet internet probleem opgelost,via chrome werkt alles prima
  5. nu krijg ik de foutmelding opnieuw heb nu in totaal 12 updates en kan geen 1 downloaden,dit klopt toch niet?
  6. oke bedankt, zal ik nu eens doen. Ben 2 dagen niet op deze laptop geweeest maar toen ik wou opstarten kreeg ik de melding: service pack configureren 0 procent voltooid schakel de computer niet uit. Enkele minuten later kreeg ik de melding dat dit mislukte en toen starte de laptop op. Dan wou ik internet opstarten en kreeg ik deze melding (zie pic) deze melding krijg ik wel vaker,wat zou dit kunnen zijn? en wat later blokte de laptop helemaal ..:/
  7. ziezo ^^ bedankt voor de hulp alvast! zoek-results.txt
  8. ik krijg enkel het bestandje log.txt heb ik nu wel staan .. maar hoe krijg ik ze hier als bijlage? staat hier niet bij men media en weet niet hoe dit moet..
  9. oke,hoe kan ik deze checken en opschonen? drivertoolkit vind ik niet weer? via schema zie ik idd: drivertoolkit autorun,maar vindt niets terug op de laptop?
  10. zie hier een pic,alvast bedankt voor alle tijd die je er in steekt! vind het erg raar want bij de samsung ssd was dit op 30 min gedaan en nooit problemen gehad :/
  11. als ik de volgende stappen doe die je me aanrade windows service pack ik krijg 11 update's (323.9 mb-1.142.8 mb) die zijn nu aan het installeren.. met driver booster,bedoelt u dan intel turbo boost technology driver?
  12. zal hem dus niet kunnen terug zetten,zal via een andere weg moeten gaan vrees ik ..
  13. is gelukt zit er in denk ik kan kiezen tussen opstart herstel systeemherstel herstellen met systeemkopie windows geheugen controle opdrachtpromt en Toshiba-vasteschijfherstel: het volledige windows-besturingssysteem in de oorspronkelijke staat herstellen,ik moet deze nemen zeker? **** Krijg de melding:***** kan niet worden hersteld, de map HDD recovery kan niet worden gevonden op het 2e station van de eerste vaste schijf misschien lukt dit wel met de HDD er in?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.