Ga naar inhoud

Hatseflats

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

225 profielweergaven

Hatseflats's prestaties

  1. Herstelpunt (van 26-03-2015 eerder is er nooit een gemaakt blijkbaar) heeft dusdanig geholpen dat ik wel weer kan internettern, maar mijn proxy heeft nu 127.0.0.1:9881 ipv 127.0.0.:9880 Ik moet nog kijken of de RSIT gaat werken nu. Nog geen tijd voor gehad. Kan ik eventueel ook terug naar fabrieksinstellingen?
  2. Ik heb een 64-bit besturings systeem met Windows 8.1 Ik heb overigens beide RSIT bestandjes geprobeerd en kreeg bij beide de zelfde melding
  3. Hallo Clarkie, Ik heb je instucties gevolgt echter loop ik tegen een error aan zodra ik op Continue klik: "Autolt Error". Ik heb deze bijgevoegd aan de call Alvast veel dank voor je hulp Erwin
  4. Ook ik ben tegen het probleem aangelopen dat ik niet meer kan internetten door waarschijnlijk een virus of een hack! Zodra ik wil internetten krijg ik als melding: "De proxyserver reageert niet" Controlleer de proxyinstellingen 127.0.0.19880" Als ik dan ook deze proxy instellingen uit probeer te zetten worden ze vanzelf weer aangezet. Hoe krijg ik dit standaard uit?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.