Ga naar inhoud

ronato10

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ronato10

 • Titel
  Nieuweling

Recente bezoekers van dit profiel

489 profielweergaven
 1. Help! Mijn opa heeft een probleem. Hij is op reis geweest en heeft foto's genomen, op het einde van de reis waren zijn foto's plots van zijn geheugenkaartje, een XD Olympus geheugenkaartje. Nu heb ik al enkele "data recovery" programma's geprobeerd maar die kunnen de verloren foto's niet terughalen, terwijl ze beweren het wel te kunnen. Kan het echt? En zo ja, hoe dan? Indien het echt niet kan, dan laten we het zijn maar zolang er hoop is, ... Dank u!
 2. Met mijn Photoshop account heb ik 3 licenties. Deze drie licenties ben ik nu kwijt daar mijn vorige 3 laptop's gecrasht zijn. Nu bestaat er blijkbaar een manier als je pc gecrasht is deze nog te de-activeren op je gecrashte pc om dan op je nieuwe pc te kunnen activeren.
 3. Beste, Gisterenavond kwam ik thuis en wou mijn laptop aansteken maar deed niets, ook met acculader ingestoken reageerde hij op niets meer. Weet iemand wat het probleem zou kunnen zijn, de acculader doet het perfect, is getest op andere laptop thuis. Ik had namelijk de laatste maand wel wat last van flikkerende strepen op mijn scherm die plots verschenen en weer weggingen zonder dat hij uitviel. Tips, zou ik iets moeten vervangen? Zou dit veel geld kosten of kijk ik meteen liever voor een nieuwe laptop? Mijn laatste photoshop licentie staat daar op dus zou ik hem moeten k
 4. Ik zit namelijk met een probleem. Mijn laptop is gisterenavond gecrasht, mijn photoshop licentie was daarop actief. Mijn vraag is nu, kan ik deze licentie nog vrijgeven nadat mijn laptop is gecrasht? Op welke manier zou ik dit kunnen doen?
 5. Ik heb namelijk een probleem met word. Af en toe als ik typ en ik op spatie tik dan komen er soms dubbele spaties. Ook als ik soms op enter wil tikken na een zin blijft hij gewoon op dezelfde plaats staan en als ik nog eens tik op enter blijft hij staan.. Als ik dan begin te typen start hij soms op dezelfde alinea.. waar zou ik dit probleem moeten aanvatten?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...