Ga naar inhoud

radarhv

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

radarhv's prestaties

  1. Op deze plaats vind je de oplossing: https://answers.microsoft.com/nl-nl/windows/forum/windows_10-other_settings/instellingen-start-niet-of-opent-de-store/8cce6cfb-f269-46e2-a4ac-56e42f4b69ae?auth=1 Scroll naar beneden tot je een lichtblauw vak tegenkomt, in dit vak druk je vervolgens op 'deze link'. Vandaar word je verder geholpen. Succes!
  2. Probleem is opgelost. Heb nog even verder gezocht op de site van MS zelf en het blijkt een bekend probleem te zijn. Gelukkig geven ze een oplossing waarbij een kleine aanpassing aan je systeem wordt gemaakt. Het Instellingenscherm opent nu gelukkig wel.
  3. Yip, PC is reeds meerdere malen opgestart waarbij ik de PC genoeg tijd heb gegeven om volledig alle taken op te starten, maar zonder gewenste resultaat helaas.
  4. Vandaag Windows 10 zonder problemen over 8.1 geïnstalleerd. Echter loop ik tegen een vreemd probleem op: als ik via Start (linksonder in scherm) op instellingen druk dan zie ik in een flits de contouren van een nieuw scherm, maar dit verdwijnt ook weer direct. Hetzelfde gebeurt als ik rechtsonder op Mededelingen druk en vervolgens op Alle Instellingen. Iemand een idee hoe ik dit belangrijke scherm alsnog te zien krijg?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.