Ga naar inhoud

bobnweave

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

bobnweave's prestaties

  1. Hij gebruikt iets minder geheugen, maar bij gebruik van Chrome en Youtube heel veel lawaai en hitte. Misschien ligt het toch aan die ventilator. Ik zal hem voor alle zekerheid laten schoonmaken van binnenkant. Ik hoop dat er voorlopig geen gevaarlijk virus in zit.
  2. Heb log bestand toegevoegd. Sorry dat het zo lang duurde, het bestand werd niet herkend door uploader. Nu lukt het wel. zoek-results.log
  3. Ik denk dat beide kanten lawaai maken. Dus eerst stof uit behuizing wegpoetsen en dan pas controleren op virus. Maar als het probleem niet opgelost is mag ik hier terugkomen of een nieuw onderwerp starten?
  4. Mss dat kan het zijn, maar volgens mij komt het niet door ventilator. Ik had juist dezelfde probleem toen werd geholpen ik door deze site, verdween dat geluid en hij werkte perfect normaal zonder enig geluid of warmte net zoals toen ik hem gekocht had. Nu lijkt het alsof altijd een programma aan het draaien is. Als ik een game speel dan krijg ik geen crash or abnormaal gedrag. En bij bekijken van Youtube wordt hij wel warmer en meer lawaai.
  5. Ik gebruik een laptop tafeltje en houd hem altijd stofvrij, laptop wordt ook vaak met stofzuiger gepoetst. Ik heb voor zekerheid verschillende games en programma's verwijderd, fouten herstel gedaan maar zie geen verschil. Hier is link: http://speccy.piriform.com/results/xZpUqUfX0qGFwBgKwgxSZJP
  6. Help! Ik heb een Asus x73s i7 laptop met vrij sterke eigenschappen. Maar ik heb een terugkomende probleem waarbij mijn laptop constant licht lawaai maakt en warmt op terwijl hij gewoon aanstaat. Ik heb dezelfde probleem gehad anderhalve jaar geleden maar toen werd ik door jullie site geholpen. Het was een virus dat niet door mijn avg antivirus gedetecteerd kon worden. Ik moest log maken en een programma gebruiken om volledig te herstellen. ps Ondertussen ben ik naar Windows 10 overgestapt en nu maakt hij iets meer lawaai. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.