Ga naar inhoud

wob

Lid
  • Items

    61
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

753 profielweergaven

wob's prestaties

  1. Beste Hensyr, Dank u zeer; voorlopig maar even geen vragen meer; even bijkomen van deze operatie. Hartelijke groeten, wob
  2. Het goede nieuws: HET IS GELUKT!! Ontzettend bedankt voor alle moeite die u heeft willen nemen om deze digibeet verder te helpen. Wat er allemaal is gebeurd dat weet ik niet, want mijn computerkennis gaat niet zo heel veel verder dan het kunnen aan- en uitzetten van de pc en een beetje gedoe in de marge. Gelukkig zijn er mensen zoals u, die veel verstand van zaken hebben, dus nogmaals mijn hartelijke dank. Mijn versie is trouwens 14.04 met 32 bit. Met vriendelijke groeten, wob
  3. Dit was de derde opdracht uit uw eerder bericht met de instructies die ik heb ingevoerd..
  4. Duidelijk. Ik heb nu het commando install gegeven, maar in tegenstelling tot uw screenshot, wordt bij mij niet gevraagd of ik wil doorgaan ja of nee. Zie bijlage Kan ik gewoon verder met Enter?
  5. JA, ik had het al gezien, stom. Na de juiste invoer ben ik een schermpje verder. Wat bedoelt u met het gebruik van de tabtoets?
  6. Goedemorgen Hensyr, Dank voor de instructie. Maar er rust op mijn project echt een vloek. Na het invoeren van de eerste opdracht en het invoeren van mijn wachtwoord verschijnt de mededeling: Command not found. Mijn ww heb ik niet gewijzigd en als ik bv een update wil installeren accepteert Ubuntu mijn ww wel.
  7. Hartelijk dank, wordt vervolgd. Prettige avond verder. Met vriendelijke groet, wob
  8. Beste Hensyr, HOERA!!!!! Hij start op zonder cd. Ik krijg een dualbootmenu en de pc start automatisch op, weliswaar in Ubuntu en niet in WP XP, maar het werkt allebei. Is het goed als we morgen de bootvolgorde wijzigen of is dat 2 minuten werk? Tot zover in elk geval ontzettend bedankt!
  9. Dat begrijp ik, maar kan ik afsluiten of moet ik opnieuw de opdrachten invoeren?
  10. Ik zie dat ik steeds "mount"heb ingevoerd ipv "umount". Is dat een probleem? Melding is "exit".
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.