Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Hensyr

Medewerker
 • Aantal items

  2.550
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Hensyr

 • Titel
  Videomedewerker
 • Verjaardag 15-10-1963

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
 • Monitor
  2 Medion monitors: 1920x1080 en 1680 x 1050
 • Moederbord
  MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD MS-7502 (Socket 775)
 • Processor
  Intel Core 2 Duo E7400 @ 2,80GHz Wolfdale 45nm Technologie
 • Geheugen
  6,00 GB Dual-Kanaal DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15)
 • Grafische Kaart
  512MB GeForce GT 230 (MSI)
 • Harde Schijf
  625GB Western Digital en 1954GB Seagate
 • Voeding
  Corsair CX Series Modular CX500M ATX 12V 2.3/ EPS12V - 500 Watt 80 Plus Bronze
 • Geluidskaart
  Realtek High Definition Audio
 • Behuizing
  zelf gemaakt

Contact Info

 • Website URL
  http://nederlands.zorin.be/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

1.777 profielweergaven
 1. Hoi goede middag Spreeuw, Ik vrees een beetje voor je grafische chip dat deze er aan is. Mogelijks kunt u nog een grafische kaart in de pc steken in een vrije PCIe-sleuf en daar dan de monitor op aansluiten.
 2. Hoi beste Luc, ik betwijfel het dat de .PDF bestanden in Linux Mint veranderen naar .txt bestanden van 0 Bytes, ik geloof eerder dat dit ofwel in de Galaxy gebeurd tijdens het downloaden of tijdens het overzetten op USB-stick. Dat zouden we eerst moeten zien te ontdekken.
 3. Hoi beste Luc, ik heb enkele vragen voor jou. Was dit een éénmalige gebeurtenis of gebeurd dit telkens u die USB-stick in de poort steekt bij Linux Mint? Hebt u de USB-stick al in een andere computer geplaatst en had u daar wel nog .PDF bestanden?
 4. De vraag die ik me hierbij stel is: waar zijn die foto's in opgeslagen? Het zit zo dat u een database aanmaakt waarin alle foto's zijn in opgeslagen. Wanneer u dan met drag and drop de foto's in de galerij zet wordt er een link gemaakt. Meer hierover kunt u hier lezen.
 5. Op 25 mei 2018 is de nieuwe wet General Data Protection Regulation van kracht. Mijn vraag is of een particuliere website met contactformulier en een forum met leden ook onder die wet valt. Tenslotte heb ik van mijn leden een e-mail adres in bewaring en een ip adres. Moet mijn privacy verklaring daarop aangepast worden op die nieuwe wet?
 6. Je hebt het helemaal goed beste Passer. Doe er eentje als test en kijk eerst naar het resultaat.
 7. Hey beste Nokiaprox, Het heeft geen invloed op de beeldverhouding. Ik gebruik deze FPS 29.97 al jaren op oude software, hoe sneller hoe beter, zeker als u games wilt opnemen, dan is een FPS rate van 60 aangeraden. De reden waarom ik dit voor Passer ook aanraad is omdat de filmpjes voor internationaal gebruik zullen worden bewaard. U heeft gelijk met een FPS van 25 voor Europa en 29.97 voor Japan en America maar ik gebruik 29.97 voor een globaal publiek en YouTube en in wezen zal dit niet veel uitmaken voor ons hier. Hier zit een klein foutje in: ik spreek van een bitrate van 6000 kbits oftewel 60000 bits dat is dus een pak hoger!
 8. Aangezien alle tv's nu in breedbeeld verhouding verkocht worden 16:9 en er geen tv's 4:3 meer gemaakt worden zou ik gaan voor de 29.97 frames per sec. Maar test dit eerst eens uit, want die oude filmpjes zijn in 4:3 formaat opgenomen geweest. Kijk of het beeld materiaal niet uitgetrokken is qua beeldverhouding
 9. Hoi beste Passer, Dit zijn de instellingen die ik altijd gebruik voor het exporteren van mijn films die geschikt moeten zijn om af te spelen op een tv van 60 inch (154 cm diagonaal) groot scherm. Voor video - Framebreedte 1920 - Framehoogte 1080 - Frames per second (FPS) 29.97 (omdat ik een beeldverhouding van 16:9 gebruik in plaats van 4:3 Pal) - Beeldverhouding 16:9 - Interlace is progressief - Stereo 3D staat ingesteld op gewoon 2 D (standaard) - Codec H.264 aan een bitrate van 6000 kbits per seconde Voor audio - samplerate 44100 Hz Stereo AAC codec Als u deze instellingen als standaard instelt zult u al zeer mooie resultaten boeken
 10. Hensyr

  linux

  Dat is correct, een antivirus op Linux is niet echt nodig daar de meeste virussen voor Windows gemaakt zijn en er bijna geen virussen zijn voor Linux. Toch zijn er al meldingen geweest van aanvallen op een Linux gebruiker. Daarom is het heel verstandig toch een firewall te installeren. In het software winkeltje kunt u daarom Gufw installeren.
 11. Hensyr

  linux

  Misschien is het ook leuk te weten hoe u updates instelt via de grafische shell Klik in uw dock op instellingen Aan de rechter kant van uw bureaublad schuift instellingen binnen Klik daar op de knop bijwerken Klik op Update-instellingen Zet updates automatisch downloaden aan Klik op spiegelserver wisselen Klik op test snelheid en kies dan de snelle verbinding met Nederland NLUUG Kies deze server NLUUG Keer terug naar het beginscherm van bijwerken en klik op de knop bijwerken Vervolgens klikt u op installeer updates Wacht nu geduldig (dit duurt lang, afhankelijk van het aantal updates), als het updaten klaar is kunt op de computer herstarten.
 12. U hoeft geen printscreen te sturen van uw wifi, als u er mee op het internet kan is dat ok. Dan schiet er twee dingen meer over en dat is de edimax server die de job niet doorstuurt of de printer die de job niet ontvangt van de edimax server.
 13. hoi Knapgastje, Van edimax weet ik niks af, maar het is toch duidelijk dat de printjob niet gestuurd wordt naar de edimax printserver. Ergens moet daar het probleem liggen. Bekijk eens de draadloze instellingen van Linux Mint.
 14. Hensyr

  gast

  Hoi beste hondacrv, Moest ik van jou zijn dan zou ik er eerst eens een ander toetsenbord aanhangen om het uit te sluiten dat het niet aan uw toetsenbord ligt.
 15. Die handleiding gaat over installeren met een gewoon legacy bios en niet met UEFI bios
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.