Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
PC Helpforum wenst u een fijn eindejaar toe !

Hensyr

Medewerker
 • Aantal items

  2.515
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Hensyr

 • Titel
  Videomedewerker
 • Verjaardag 15-10-63

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
 • Monitor
  2 Medion monitors: 1920x1080 en 1680 x 1050
 • Moederbord
  MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD MS-7502 (Socket 775)
 • Processor
  Intel Core 2 Duo E7400 @ 2,80GHz Wolfdale 45nm Technologie
 • Geheugen
  6,00 GB Dual-Kanaal DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15)
 • Grafische Kaart
  512MB GeForce GT 230 (MSI)
 • Harde Schijf
  625GB Western Digital en 1954GB Seagate
 • Voeding
  Corsair CX Series Modular CX500M ATX 12V 2.3/ EPS12V - 500 Watt 80 Plus Bronze
 • Geluidskaart
  Realtek High Definition Audio
 • Behuizing
  zelf gemaakt

Contact Info

 • Website URL
  http://nederlands.zorin.be/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

1.410 profielweergaven
 1. U hoeft geen printscreen te sturen van uw wifi, als u er mee op het internet kan is dat ok. Dan schiet er twee dingen meer over en dat is de edimax server die de job niet doorstuurt of de printer die de job niet ontvangt van de edimax server.
 2. hoi Knapgastje, Van edimax weet ik niks af, maar het is toch duidelijk dat de printjob niet gestuurd wordt naar de edimax printserver. Ergens moet daar het probleem liggen. Bekijk eens de draadloze instellingen van Linux Mint.
 3. gast

  Hoi beste hondacrv, Moest ik van jou zijn dan zou ik er eerst eens een ander toetsenbord aanhangen om het uit te sluiten dat het niet aan uw toetsenbord ligt.
 4. EasyBCD in UEFI-mode

  Die handleiding gaat over installeren met een gewoon legacy bios en niet met UEFI bios
 5. EasyBCD in UEFI-mode

  Zoals het artikel beschrijft zijn de volgende mogelijkheden van toepassing: - of u formatteert de gehele schijf en zorgt u dat u van de gpt (guide partition table) af komt en dan installeert u Windows opnieuw met de klassieke mbr - of u installeert Linux in een virtuele omgeving - of u doet wat ik eerder heb geschreven in dit topic en dat is Linux opnieuw installeren maar de grub op de /dev/sda zetten zodat Grub2 de bootloader wordt.
 6. EasyBCD in UEFI-mode

  Neen dat gaat niet volgens mijn bescheiden mening. Maar misschien zijn er anderen die er anders over denken of er weet van hebben een entry te maken, maar met EasyBCD gaat dat zeker niet in UEFI computers. En bij mijn weten is EasyBCD de enige software die menu entry's kan maken.
 7. Hoi beste Jopie, In dit geval ligt het niet aan het besturingssysteem zelf maar eerder aan Firefox. Ik ga op zoek naar een mogelijke oorzaak bij Firefox maar ik denk dat we er niet veel aan zullen kunnen doen.
 8. EasyBCD in UEFI-mode

  Hey beste ComputerDude, Dude, dat wordt opnieuw installeren. Installeer en zet de grub op de schijf /dev/sda Nadien kan je in het UEFI bios de opstart volgorde wijzigen dat of wel alleen Windows opstart zonder Grub of wel Grub opstart waarin je dan kan kiezen of je Windows of Linux opstart.
 9. Misschien is dit een goede raad van Swarfendor437 van het Engelstalige forum: Als u het nog eens voor hebt dat er geen titelbalk knoppen zijn, doe dan eens het volgende: - Ga naar start en klik op "Systeemgereedschap" en vervolgens op "Voorkeuren". - Klik op "CompizConfig Settings Man...". - Scrol naar beneden tot u bij "Effecten" aankomt. - Vink uit "Venster decoratie" en vink het terug aan Controleer nu of u de knoppen in de titelbalk terug hebt in Firefox. Weet me te vertellen of dit werkt. Succes...
 10. U kunt het topic hier volgen: Topic in het Engelstalige forum van Zorin OS
 11. Hoi beste Jopie, Het is een zeer merkwaardig probleem. Ik heb al van alles uitgeprobeerd om uw probleem te reproduceren op mijn laptop maar ik krijg het niet voor elkaar. Als u Firefox sluit en heropstart zijn ze dan nog steeds verdwenen of zijn ze er dan terug? Ik ga dit probleem eens aankaarten bij het officiële Zorin Forum in Ierland
 12. Laat het me toch maar weten als het terug opduikt. Dan zoeken we nog wat verder.
 13. Maar het is nog altijd een raadsel hoe het komt dat de knoppen van de titelbalk verdwijnen.
 14. Neen u hoeft niks te doen, laat het zo staan op de huidige standaard thema. Wat u wel kunt doen is een account maken op uw Firefox voor de toekomst. Met zo'n account worden uw bladwijzers en favorieten altijd bewaard, als u dan een nieuwe computer koopt of een nieuwe installatie doet heb je gewoon maar te synchroniseren door in te loggen op uw account van Firefox. Een account maken doet u door op de drie op elkaar staande streepjes te klikken, en klik dan op aanmelden bij sync of maak een account.
 15. Dat is heel merkwaardig, ik kan me niet direct een oplossing voor dit euvel bedenken. Gebruikt u het standaard thema van Firefox? Ga in Firefox naar Extra > Addons > Vormgeving > Default theme
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×