Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Hensyr

Medewerker
 • Aantal items

  2.509
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Hensyr

 • Titel
  Videomedewerker
 • Verjaardag 15-10-1963

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
 • Monitor
  2 Medion monitors: 1920x1080 en 1680 x 1050
 • Moederbord
  MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD MS-7502 (Socket 775)
 • Processor
  Intel Core 2 Duo E7400 @ 2,80GHz Wolfdale 45nm Technologie
 • Geheugen
  6,00 GB Dual-Kanaal DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15)
 • Grafische Kaart
  512MB GeForce GT 230 (MSI)
 • Harde Schijf
  625GB Western Digital en 1954GB Seagate
 • Voeding
  Corsair CX Series Modular CX500M ATX 12V 2.3/ EPS12V - 500 Watt 80 Plus Bronze
 • Geluidskaart
  Realtek High Definition Audio
 • Behuizing
  zelf gemaakt

Contact Info

 • Website URL
  http://nederlands.zorin.be/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

1.941 profielweergaven
 1. Een beetje een late reactie van mij, maar met OBS studio maak je filmpjes van jouw scherm en kan je er zelfs een webcam bij aansluiten. Zo kunt u er niet alleen uw schermopnamen mee filmen maar tegelijkertijd info geven over wat je doet. Het is gratis.
 2. Hoi beste Ruud, Er moet alleszins iets fout zijn gegaan met de harde schijf, maar wat er precies is fout gegaan weet ik niet. Hou het in de gaten. Je moest eigenlijk geen partities maken voor het installeren van Ubuntu, gewoon een partitietabel aanmaken was voldoende geweest en daar op installeren. Maar enfin, je hebt het voor elkaar gekregen en dat is fantastisch, goed werk! Mocht je nog vragen hebben mag je die altijd nog posten, wij zijn er voor jou.
 3. Hoi beste Ruud, U heeft een schijf met unallocated ruimte, dus een lege schijf. Als er voor u geen vergissing is gebeurd dan vrees ik dat die schijf het niet lang zal volhouden. U kunt echter zeker eens proberen om de schijf opnieuw te gebruiken en er een partitietabel in zetten van MS-DOS en daarna gparted afsluiten en beginnen installeren van Ubuntu. Bij het installeren van Ubuntu kiest u voor schijf wissen en installeren, er zal dan automatisch een grub geïnstalleerd worden bij het besturingssysteem. Als u hulp nodig hebt met de installatie geef me dan een seintje in een volgend bericht en ik help je zeker op weg.
 4. Hoi beste Ruud, Bij het zien van het screenshot van uw harde schijf is de schijf leeg! Er zijn zelfs geen partities, alleen maar ongebruikte ruimte. Dat wil zeggen dat ik heel slecht nieuws heb voor jou, er is geen besturingssysteem aanwezig op deze schijf. Ben je zeker dat daar twee besturingssystemen op stonden of heb je je vergist van schijf?
 5. Eerst en vooral moeten we te weten komen waar uw besturingssysteem zich bevindt, ik bedoel op welke partitie. Kijk daarom eens met de live cd van Ubuntu naar het programma GParted. Meestal is de partitie waarop Ubuntu is geïnstalleerd een Ext4 partitie, als u dan kijkt naar de partitie naam is dat bijvoorbeeld /dev/sda1 of /dev/sda2 of 3 of 5 Maak daar eens een screenshot van en post dit hier in een volgende bericht.
 6. hoi beste Ruud, yep, u kunt de cd gebruiken om een grub opnieuw aan te maken of te herstellen. ik zal hier even uitleggen hoe je dat doet. kan je met de terminal werken?
 7. hey beste Ruud, Hebt u nog de opstartbare cd of usb-stick met ubuntu? Dan kunt u uw schijf controleren of die nog gezond is. - Plaats de cd of usb-stick in de computer en start daarvan op zodat u in de live omgeving komt van Ubuntu. - Dan als u in de live omgeving zit, klik dan op het ubuntu logo en zoek naar het programma "Disks". - Open het programma "Disks" - Een venster wordt geopend en selecteer in de linker kolom uw harde schijf - Dan helemaal rechtsboven in datzelfde venster klikt u op de 3 horizontale streepjes. - Een snelmenu wordt nu geopend, klik daarin op "SMART Data & Self-Tests..." - Een tweede venster wordt nu geopend en daarin kunt u nu aflezen of uw schijf ok is.
 8. Hoi beste Ruud, MS-DOS is niet mijn sterkste kan, daarvoor ben je misschien iets beter af met een Windows specialist. Ik ga dit in de medewerkerszone doorgeven en hoop dat er iemand jouw topic overneemt.
 9. Hoi goede middag Spreeuw, Ik vrees een beetje voor je grafische chip dat deze er aan is. Mogelijks kunt u nog een grafische kaart in de pc steken in een vrije PCIe-sleuf en daar dan de monitor op aansluiten.
 10. Hoi beste Luc, ik betwijfel het dat de .PDF bestanden in Linux Mint veranderen naar .txt bestanden van 0 Bytes, ik geloof eerder dat dit ofwel in de Galaxy gebeurd tijdens het downloaden of tijdens het overzetten op USB-stick. Dat zouden we eerst moeten zien te ontdekken.
 11. Hoi beste Luc, ik heb enkele vragen voor jou. Was dit een éénmalige gebeurtenis of gebeurd dit telkens u die USB-stick in de poort steekt bij Linux Mint? Hebt u de USB-stick al in een andere computer geplaatst en had u daar wel nog .PDF bestanden?
 12. De vraag die ik me hierbij stel is: waar zijn die foto's in opgeslagen? Het zit zo dat u een database aanmaakt waarin alle foto's zijn in opgeslagen. Wanneer u dan met drag and drop de foto's in de galerij zet wordt er een link gemaakt. Meer hierover kunt u hier lezen.
 13. Op 25 mei 2018 is de nieuwe wet General Data Protection Regulation van kracht. Mijn vraag is of een particuliere website met contactformulier en een forum met leden ook onder die wet valt. Tenslotte heb ik van mijn leden een e-mail adres in bewaring en een ip adres. Moet mijn privacy verklaring daarop aangepast worden op die nieuwe wet?
 14. Je hebt het helemaal goed beste Passer. Doe er eentje als test en kijk eerst naar het resultaat.
 15. Hey beste Nokiaprox, Het heeft geen invloed op de beeldverhouding. Ik gebruik deze FPS 29.97 al jaren op oude software, hoe sneller hoe beter, zeker als u games wilt opnemen, dan is een FPS rate van 60 aangeraden. De reden waarom ik dit voor Passer ook aanraad is omdat de filmpjes voor internationaal gebruik zullen worden bewaard. U heeft gelijk met een FPS van 25 voor Europa en 29.97 voor Japan en America maar ik gebruik 29.97 voor een globaal publiek en YouTube en in wezen zal dit niet veel uitmaken voor ons hier. Hier zit een klein foutje in: ik spreek van een bitrate van 6000 kbits oftewel 60000 bits dat is dus een pak hoger!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.