Ga naar inhoud

Vinny70

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

368 profielweergaven

Vinny70's prestaties

  1. Is het mogelijk om autocad documenten gespiegeld uit te printen?
  2. Vinny70

    Afdrukken

    Hallo, Ik heb een vreemd probleem bij het afdrukken.Bij controle via het printer icoontje wordt de printer gevonden. Printer is dus beschikbaar. Probleem is nu dat ik vanuit outlook.com en via internet explorer niet kan afdrukken. Wanneer ik via rechtermuisknop of via het tandwieltje wil afdrukken krijg ik een scherm waar de printer moet geselecteerd worden. De printer is daar echter niet zichtbaar.Er is enkel "send to onenote 2013". Via google chroom lukt afdrukken dan wel weer. Hoe kan ik ervoor zorgen dat afdrukken via outlook.com en internet explorer weer werkt?
  3. Hallo, Ik heb volgend probleem.Jpg fotobestanden die ik via mijn fototoestel-imac-op usb stick heb geplaatst kunnen niet geopend worden op onze windows 8 laptop. Met usb in imac heb ik effectief jpg(jepg) bestanden van ongeveer 2 tot 3 Mb en kunnen perfect geopend worden. Wanneer ik diezelfde usb stick(ook geprobeerd met andere usb stick)op de windows pc aansluit, zie ik enkel jpg bestanden van 3 a 4 KB. Wanneer ik dat bestand dan wil openen krijg ik melding dat de bestanden ofwel beschadigd zijn ofwel te groot. Dezelfde usb sticks dan nog eens geprobeerd op een andere laptop,ook een Asus laptop. Ook daar hetzelfde probleem! Ik begrijp er niets van! Iemand een idee hoe dit kan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.