Ga naar inhoud

neal

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

441 profielweergaven

neal's prestaties

  1. Droske, bedankt voor je snelle reactie, ik kan hier al verder mee. Je weet soms niet waar je moet beginnen te zoeken.
  2. Misschien is dit een domme vraag maar ik heb een utp cat6 - kabel naar mijn tuinhuis getrokken 30 meter verder (de draad kon ik nu nog onder mijn kasseien leggen). Wat is nu de beste oplossing om in mijn tuinberging en in het tuingedeelte rondom wifi + internet te voorzien.
  3. neal

    Spam

    Ik ben aangesloten bij Belgacom> misschien dat ik daar ook eens kan kijken of het va die weg lukt. Alvast bedankt voor uw antwoord.
  4. neal

    Spam

    Beste, Sinds kort wordt ik echt overstelpt met spam mails van 'pers titels'. Ik zou niet weten waar ze vandaan komen want anders kon ik mij daar uitschrijven. Mijn vrouw had zonder mijn weten onderaan de mail mij uitgeschreven en toen is het nog erger geworden natuurlijk. Ik blokkeer nu elke dag 5-6-7 mails door op de knop 'ongewenste emails' te drukken maar ze blijven komen. Is er een mogelijkheid dat ik er vanaf geraak. Hoopvol wachtend op een oplossing van jullie Mvg Neal
  5. ok bedankt, dat ga ik doen als ik alles eens eerst nakijk Alvast bedankt
  6. De pc is terug herstart, alle apps begonnen terug te installeren maar komen allemaal in fout te staan in de lijst onder het startscherm Ook terug geprobeerd, eerst verwijderd , van start verwijderd en terug via store te installeren. Enkel de app van pc-instellingen werkt terug nu.
  7. Blijft hetzelfde, heb een afdruk van de uitkomst gemaakt
  8. Nee, zie bericht 19 waar ik dit heb geprobeerd
  9. Dit lukt alvast met Skype, dit kan ik in explorer openen. Maar mijn apps (mail) en dan vooral pc- instellingen ( paars tandwiel) krijg ik er niet mee open.
  10. Dan krijg ik in volgorde, eerste lege icoon = Skype tweede lege icoon= mail derde icoon = pc instellingen Deze 3 geprobeerd, ze komen wel in de taakbalk maar ik krijg ze niet open, zelfs het programma om pc in te stellen. Maar dit is specifiek voor windows 8 en dat is het probleem.
  11. Nee, dan switch ik tussen het apps-startscherm en het bureaublad, is altijd zo geweest denk ik
  12. als ik rechts klik switch ik van bureaublad naar het andere startscherm
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.