Ga naar inhoud

lassyderhund

Lid
 • Aantal items

  32
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

583 profielweergaven

lassyderhund's prestaties

 1. Avond, Onlangs wou ik nog eens inloggen op 'Twitter' na een hele tijd niet actief geweest te zijn maar helaas was ik mijn wachtwoord vergeten. Normaal kan je dan makkelijk een nieuwe vragen maar het probleem is dat de Twitter nog op een oude e-mail staat van mij, waarvan ik ook het wachtwoord nietmeer weet. Je kan dit oplossen door zoveel mogelijk info te geven, maar ondanks alle info dat ik geef is dit niet genoeg en weigert Windows mij een nieuw wachtwoord te geven voor de oude email. Wat kan ik doen aub?
 2. Een uur geleden had ik nog 1.3GB en nu enkel nog 554MB terwijl ik niets heb binnengehaald (zelfs bijna geen activiteiten uitgevoerd)
 3. Op mijn :C schijf kan 111GB op dus dat is inderdaad al een pak minder. Op hoeveel zou ik de prullenbak en herstelpunten moeten beperken dan? Op mijn E: schijf is er nog meer dan 1.5TB beschikbaar kan ik daar niets mee?
 4. Goedemiddag, Sinds enige tijd merkte ik dat mijn :C schijf vol was dus bijgevolg verwijderde/verplaatste ik enkele bestanden naar de andere schijf. Maar nu is het zover gekomen dat de :C schijf blijft vollopen ook al komen er geen nieuwe bestanden op. Ik heb al een scan gedaan met Treesize:
 5. Hoe kan ik spellen op schijf E: zetten? Want de andere schijf staat meteen vol. Alvast bedankt
 6. Hoofdtelefoons doen het gewoon prima op die andere pc's, maar het contact zit zeer los als je voelt aan die pc
 7. Sinds enkele weken komt er geen geluid meer door mijn hoofdtelefoon. Soms komt er nog wel uit als je de kabel vosthoud op een bepaalde wankele positie. Is er een manier om weer geluid te krijgen door een hoofdtelefoon aub?
 8. ja, ik had dan die map toch nog kunnen installeren en dan ging alles weer omhoog tot ik op een bepaaldm oment 20 vrij had
 9. deze schijfruimte verminderd trouwens terwijl ik niets doe?
 10. Ik had onlangs een bestand staan op mijn PC van een versie van 2015, nu is echter de 2016 uitgekomen en heb ik eerst die 2015 verwijderd en de 2016 gedownload. Nu is er het probleem dat ik opeens 4.43GB schijfruimte tekort kom. Terwijl dit daarstraks nog 3.69GB was en ik niets extra heb gedownload?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...