Ga naar inhoud

martijn3293

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

318 profielweergaven

martijn3293's prestaties

  1. Ik krijg volgende foutmelding: Er is een probleem opgetreden tijdens het starten van C:\PROGRA~1\COMMON~1\System\SysMenu.dll Kan opgegeven module niet vinden.
  2. Hallo allemaal, Eerst even zeggen dat ik een leek ben met computertermen etc. Ik heb een DELL Inspiron 15 5000 Series. Gisteren heb ik mijn laptop van Windows 8.1 geupgraded naar Windows 10. Nu kan ik de helderheid van mijn beeldscherm niet meer aanpassen. Dit lukt niet meer met de toetsen op mijn toetsenborg. Ook lukt dit niet bij de instellingen op de laptop zelf, hier kan ik nergens een schuif regelaar voor gebruiken. Bij batterij instellingen kan ik ook nergens de helderheid aanpassen. Kan iemand mij hiermee helpen? Als ik mijn laptop opstart, krijg ik ook telkens opnieuw een runDLL error. Deze komt 3 keer tevoorschijn. Heeft dit misschien ermee te maken? Ik heb voor dit probleem op youtube allerlei filmpjes gekregen, maar ik krijg het niet weg. Alvast bedankt. Groetjes Martijn
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.