Ga naar inhoud

kleinebompa

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

159 profielweergaven

kleinebompa's prestaties

  1. Ik heb WiunDirStat geïnstalleerd, werkte direct, heb nu een overzicht, maar nu 125 GB mapje voor mapje bekijken en eventueel wissen.... Bedankt voor de prima assistentie! Wilfried
  2. Ik gebruik Windows firewall: zie knipsel: als ik goed begrijp kan ik hier zowel java als Jdiskreport vrijgeven?
  3. Hallo, Ik googlede Jdiskreport, met postieve resultaten (ook clickx vond het ok) en heb het dan geïnstalleerd. Dat ging niet zomaar,ik moest eerst Java installeren. Daar deed Chrome dan weer moeilijk mee, maar dan uiteindelijk toch gelukt. Shortcut op mijn bureaublad aangeklikt,zonder resultaat. Pc uitgezet, na een uurtje weer aan: weer geen reactie! Na nog een poging met herstart, heb ik zowel Jdiskreport als Java verwijderd, met als gevolg dat mijn internet toegang nu niet meer werkt! Internet Explorer,Chrome en firefox. De meeste icoontjes op mijn bureaublad en startbalk vertonen het Java-logo en zijn passief. Groetjes van Wilfried Wat deed ik om me zo in troubles te brengen?
  4. Als ik een backup maak van mijn pc, 66.67 MB, blijft er 59,67 MB beschikbaar van de 232.83 MB. 106,49 MB wordt ingenomen door mijn foto's en nog een en ander. Hoe kan ik zien wat er exact op mijn schijf staat, ik vermoed dat het ACDSee backup zijn van vele jaren, maar ik zie ze niet staan, laat staan ze verwijderen. Hellep!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.