Ga naar inhoud

Reminder

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reminder's prestaties

  1. http://speccy.piriform.com/results/7pWiprm2QHtQSjbYaMvC6Lc
  2. Mijn terechte excuses. De PC viel uit en deed het niet meer voor een paar dagen Ik was bezig met school dus ik kon niet reageren. Ik denk dat het een hardware probleem is maar is er een manier om een Windows-7 32bits PC sneller te laten draaien? Want soms is de PC heel zwaar en er is geen virusses etc. op de computer.
  3. PC maakt nog steeds een zoem geluid. Soms als ik andere programma's open dan gaat het sloom.
  4. Hier is het logje. Adware Cleaner heeft niets gevonden. AdwCleanerC1.txt
  5. Heb net de pc opgestart en heb ook de schrijf gedefragmenteerd en ook een schijf check gedaan. ( hab over de 50GB verwijderd. Maar eigenlijk heb ik veel geheugen over . nu springt het naar 50-80% als ik iets anders ga openen gaat het naar 100%
  6. Hallo, Ik heb deze probleem voor een tijdje. Mijn pc maakt een zoem geluid en bepaalde programmas gaan slower werken. Toen was er windows 10 automaties opgeinstallerd. Maar ik heb gedowngrade. Niet actieve systemen nemen het meeste processor gebruik..het was eerst niet zo. Ik heb de pc van binnen schoon gemaakt van stof. maar het zoemende geluid blijft nogsteeds.. Als ik een ander programma open zoals een spel of media player dan gaat het naar 100%. wat kan ik hier tegen aan doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.