Ga naar inhoud

ceesvd

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ceesvd

  1. hoi

    eerst moesten de dvd spelers er uit een half jaar later  de extra hd  toen de  andere hd. Telkens daarna deed de machine het weer. 

     twee weken geleden  zei hij kan geen boot device vinden.  in de bios stond alles goed.  twee van de vier geheugen strips er uit  en hij start weer.  de gekoelde chipset  werd elke keer flink warm.

     vaak deed hij het weer na een nacht afkoelen. Na  een jaar onvoorspelbaar uit vallen  was ik het zat. 

     Bedankt voor het meedenken .

     C van Dam 

  2. Ik ben nu op een andere pc bezig de pc is nog een paar keer opgestart van alleen de ssd  maar toen ik , nadat hem uit geschakeld had  en er de HD weer bij geplaatst  deed hij het   niet meer,  allen het de processor gaat aan  verder niet ook al haal ik de HD  er af.  Telkens moest ik er een onderdeel   uit halen het afgelopen half jaar dan deed hij het weer maar nu is het kennelijk einde verhaal .

     ik denk dat het  de voeding op het moederbord is die  defect is  .DE voeding zelf is nieuw en heeft genoeg vermogen .

     Dit is een  moederbord met 1155 processor voet , die zijn niet meer in Nederland te krijgen.  

     bedankt voor je hulp 

     C van Dam 

  3. hoi 

    na dit gedaan te hebben  starte de pc helemaal niet meer op. Start alleen de processor  en het geheugen en gaat daarna niet verder  je hoort wel de HD starten  maar daar zit geen OS op  wel op de SSd  je ziet niet de VGA led  en daarna de BIOS led  aan en uit gaan .

    dat was al vaker voor gekomen. 

    als ik dan de HD verwijder dan starte hij wel weer .  op de ssd

     

     na de POST geeft hij ook altijd een hel kort scherm dat  hij geen  drive kan vinden . 

     bedankt voor de reactie  

     

  4. Hoi 

    Ik heb al 1 jaar problemen  met het onvoorspelbaar uitvallen tijdens de start van mijn PC . Na de nieuwe updates  ergens in 2017 is het begonnen.  Eerst  met het niet mee starten van de internet verbinding  .Dan is een herstart nodig om de internet verbinding wel te hebben. gebeurt nu nog steeds zo nu en dan  vooral na sleep mode.    daarna ontstond de kwaal dat  de pc tijdens de start  stopt.   Pas wanneer de spanning er helemaal af is geweest stekker er uit    start hij wel weer   en  draait  en start dan dagen  goed.  Geen foute LEDs

    Bios update  , nieuwe voeding heeft niet geholpen . 

     Er worden ook geen foutmeldingen gegeven .  Als de Pc in deze toestand  is  gaat wel de processor aan  en blijft de ventilator draaien maar  de rest start niet   geen POST geen bios de LEDs op het moederbord bij de bios gaat ook niet aan.  de rode led bij de processor blijft branden   Er komen geen biepjes. scherm blijft zwart geen verbinding .

    een enkele keer niet altijd  hoor ik een zachte klik  waarna dit gebeurt. In stellingen allemaal ge reset naar fabriek,  bios geupdate,  nieuwe voeding  . toch weer een

    SYSTEEM

    MOEDERBORD P8Z68-V PRO,VERSIE 1.01

     BIOS   06/24/2011, BIOS UPDATE  P8Z68-V-PRO-ASUS-3603.ROM

    SAMSUNG SSD 128gb 830 SERIE

     GEHEUGEN  D3 8GB 1333-777 BIDRag K4 GEI

  5. hoi

     De SSD en de HD zijn helemaal orde.

    Alleen  melde  het program ​ magic van Samsung dat mijn SSD sneller kon ik heb hem  in een sata 3G poort gestopt  terwijl er een 6G poort was.

     Dat zal ik nog wel eens veranderen .

     

    Ik wacht het verder af hoe  mijnmachine zich gedraagt

    bedankt voor  de adviezen

    Cees

    .  . 

  6. Hoi

    bedankt voor de hulp   

    IK heb erg weinig tijd gehad om  aandacht aan dit probleem te geven  en  het risico dat mijn pc  crashed  kan ik momenteel niet riskeren.

    Maar ja toen gisteren  het probleem heel erg werd  tijdens het gebruik van word sloot ik de pc af  en startte hem een paar minuten later weer op en ging naar live mail , voordat dat geopend was  hoorde ik een zachte piep en mijn hele pc viel uit . Helemaal stil . .  bij herstart met de hoofdschakelaar   gaf alleen maar twee groene led dat de spanning er op stond maar meer niet . Daarna heel de stekker er uit   wachten en opnieuw starten toen kwam er wat meer leven in maar de bios gegevens verschenen nog steeds niet.  Weer de spanning er totaal af .  5 min wachten   weer opstarten  toen verscheen de  bios weer  en werd windows gestart  maar dat duurde  heel lang  maar uit eindelijk  verscheen het bureau blad .    Verschillende herstarten  gemaakt maar de start bleef traag.   Ben naar  instellingen gegaan heb de  printer   verwijderd   Een nieuwe herstart   duurde weer lag  . Daarna printer weer geïnstalleerd door windows zelf  .  Daarna was het probleem met de spooler voorbij. De volgende dag  starte de  PC weer normaal  . En nog steeds geen probleem met de spooler . Ra Ra . 

    Wat kan er mis gegaan zijn dat zelfs mijn moeder bios scherm niet verschijnt en de pc niet naar windows gaat.  ?

     Heel erg bedankt voor je aandacht  .

     

     mogelijk hoor ik nog wat van je .

     Cees van Dam .

  7. Na update van win 7 naar win 10 begon dit probleem . spooler.exe  neemt na het staten van word  plotseling  30 tot 50%  CPU tijd  computer wordt traag. ook PowerPoint  crashed voortdurend .

     In taak beheer  zie ik dan "spooler.exe wacht op svchost.exe " zet ik die uit  dan is het probleem weg  maar kan ook niet printen .  Wat kan ik doen?

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.