Ga naar inhoud

mireille4m

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

303 profielweergaven

mireille4m's prestaties

  1. Intussen heb ik mijn startscherm helemaal naar mijn eigen zin ingericht. Heel veel afgegooid, wat staat dààr allemaal op zeg maar er wel bijvoorbeeld "afbeeldingen" en "documenten" opgezet , toch iets wat je constant nodig hebt, en mijn fotobewerkingsprogramma's. Nog eens vriendelijk bedankt.
  2. ja tx You rock. Ik zie nu de horizontale lijntjes wél
  3. dank u ik neem zeker de links eens grondig door. Maar zo op het eerste gezicht lijk ik toch die fameuze horizontale lijntjes knop te missen. En het is toch absurd dat de knop om naar een leeg startscherm te gaan enkel als lijntje zichtbaar is. Ik heb de instelling van "full screen" afgezet en daar verandert niets door, enkel de foto op het lege startscherm wordt kleiner, maar het starscherm dat je met de windowsknop oproept blijft gelijk. Maar ik blijf zoeken, alvast bedankt voor uw feedback
  4. sorry het lukt me niet om een print screen toe te voegen
  5. ik zie "het leven in een oogopslag" helemaal bovenaan staat het windows icoon, de streepjes zijn er niet
  6. heel vriendelijk van u om zoveel moeite te doen. Ik begrijp wat u uitlegt en had met veel trial and error ook al dat startscherm aangepast en icoontjes op de taakbalk gekregen, (van een paar apps moest ik wachten tot ze in meest gebruikte apps verschenen, want in de alfabetische lijst verschenen ze niet, ik deed ze dan gewoon enkele keren open met de zoekfunctie, niet elegant, maar was al blij dat het zo lukte). Ik vrees dat er iets niet juist is met mijn startscherm omdat ik die horizontale streepjes van gelijke lengte niet zie. Dus die lijst met afbeeldingen enz zie ik nergens, om naar afbeeldingen te gaan moet ik met verkenner werken. Ik zie wel die streepjes van ongelijke lengte bij alle apps. Het startscherm (dat is toch dat met het windows icoon hé) staat bovenaan het venster tegen de rand geplakt en ik kan dat venster ook niet verplaatsen.Ik heb de indruk dat windows een layout heeft niet geschikt voor mijn 15 inch scherm, of is dat een domme opmerking? Want ook mijn fotobewerkingsprogramma is ineens "te groot" voor mijn scherm. En van de knop waarmee je naar beeldscherm gaat zie ik alleen de bovenste lijn. En nog even over het vinden van de app. Bijvoorbeeld configuratiescherm moest ik opzoeken met de zoekfunctie (loupe) en daar staat dat het een bureaublad app is, maar als ik met verkenner naar bureaublad ga staat daar alleen een excel document dat ik er zelf heb opgezet.Biza voor mij. O ja, en ik heb het niet zelf gedwonload, windows 10 staat op mijn nieuwe HP computer al ingesteld. Begrijpt u mijn probleem?
  7. waar ik vroeger bv Moviemaker, picturemanager.. in programma's vond zie ik die nu als app. ALS ik ze al zie, want meestal moet ik gewoon de zoekfunctie inschakelen. Idem voor configuratiescherm of instellingen. Het probleem is dat ik in verkenner nergens terugvind WAAR die dingen nu staan. Ik zoek een duidelijke boomstructuur. HELP! Iemand?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.