Ga naar inhoud

GECOM

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

335 profielweergaven

GECOM's prestaties

  1. Ja hallo, via het toetsenbord natuurlijk!
  2. Nee het gaat om een desktop computer en het is een gewone simpele usb muis met draad. Wat ik ook geprobeerd heb is een systeemherstel te doen, maar ook dit helpt niet. Als ik in het venster ben bij systeemherstel waar je kan kiezen naar welke datum je de pc wil terugzetten, werkt de muis wel. Het moet iets zijn van wanneer je in Windows zit de muis uitschakelt. Daarom dat ik eerder denk aan een software dan aan een hardware probleem.
  3. Hallo,Een vervelend probleem!Van de ene dag op de andere werkt mijn muis niet meer, laat ons zeggen onder Windows niet.Voor alle duidelijkheid, de muis doet het op een andere computer prima.In de bios werk ze nog wel.Ik heb geprobeerd ze via USB als via PS/2 aan te sluiten, maar geen beweging in te krijgen.De muis licht onderaan rood op, dus er moet wel stroom zijn. Een pijtje zie ik niet.USB poorten getest via USB stick en deze werken prima.In veilige modus ook geen muisaanwijzer te zien.Rechts klikken doet niets.OS is Windows 10Wie kan mij helpen?
  4. Hallo, Sinds een tijdje geleden krijg ik mijn Word bestanden niet meer open. Het bestandstype van mijn Word documenten is plots veranderd naar TCFFJRG type. Ik zou niet weten hoe dit kon gebeuren. Probleem is dat ik nu al die oude documenten niet meer open krijg. Weet er iemand wat er is mis gelopen en hoe ik dit kan herstellen? TCFFJRG-bestand.pdf
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.