Ga naar inhoud

Lynneshi

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

237 profielweergaven

Lynneshi's prestaties

  1. Das het eerste wat ik heb gedaan. Bij aanmeldscherm kan ik niets doen behalve de muis bewegen en wat hierboven staat.
  2. Goeiemorgen, Ik heb een Dell laptop Inspiron 15 3521, ik was gisteren rustig mijn serietje aan het kijken, tot ik een andere episode wilde downloaden en ineens niet meer kon typen. Ik kan de touchpad gewoon gebruiken, maar geen enkele toets doet het, bovendien krijg ik bij elke toets die ik induw, buiten de FN toets!!! een geluidje te horen. Het klinkt als een blokje bij tetris bijna als ik het geluid moet omschrijven... Ik heb al wat geneusd op het internet en hier maar vindt niet wat ik eventueel heb gedaan en om dit dan ongedaan te maken... heb momenteel ook geen toegang tot een extern keyboard maar ik werk er aan! Vooral het geluidje dat ik bij de toetsen krijgen en het feit dat de mousepad werkt doet me denken dat ik een louche combinatie heb gemaakt van toetsen om het te vergrendelen maar ik heb al alle logische combi`s met de fn toets geprobeerd... Bovendien is er 2 combinatie die ik kan maken die wel iets doet en dat is via de FN toets + F4 en F om de brightness van mijn scherm aan te passen, dit lukt wel, ookal krijg ik nog steeds het geluidje te horen als ik de toets induw. Please halp :x Dankje
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.