Ga naar inhoud

Flowertje

Lid
  • Items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Flowertje

  • Verjaardag 10-03-1991

Flowertje's prestaties

  1. Voer Outlook eens uit als administrator, en kijk wat voor fout hij dan geeft. probeer ook dit eens: http://support.microsoft.com/kb/2289904
  2. Kan gewoon met alle beeldprogramma's volgens mij, zoals adobe premiere pro of sony vegas. En anders moet het ook gewoon gaan met Format Factory (lekker gratis )
  3. Gebruik eens al smtp server, dus voor de uitgaande mail, de server van jouw ISP. voor Telenet is dat: uit.telenet.be voor Belgacom: relay.belgacom.net voor Dommel: relay.dommel.be Veel succes.
  4. Bij vista en volgens mij ook windows 7 moet Hijackthis als administrator worden uitgevoerd. Anders wordt het vorige logje niet overschreven:top:
  5. ja, verkeerde driver blijkbaar zijn er van die laptop meerdere versies gemaakt en dus ook met een andere videokaart... die andere is echter geen ati, en dus moet je dat wel degelijk via beeldscherminstellingen aanpassen. probeer eens een andere resoltutie en kijk of de frequetie van het aangesloten beeldscherm op 50Hz staat
  6. waarom dat snelle geheugen als de processor toch die snelheid niet aankan? de I7 ondersteund een snelheid tot 1066MHz... en dat geheugen is veel goedkoper... ok, dat snelle geheugen is handig voor als je wil overclocken...
  7. je zal het scherm moeten uitbreiden met de software van ati cataclyst (control center) wanneer deze niet geinstalleerd is, zal je deze moeten downloaden en installeren via de website van ati, download het cataclyst center mee met de driver voor jouw videokaart (ATi Mobility Radeon 9200) wnneer het daarna nog niet gaat, probeer dan de resolutie te veranderen van de externe monitor. wanneer dat nog niet lukt, dan ligt het aan je videokaart omdat ze niet sterk genoeg is om zo'n scherm aan te sturen...
  8. voer eens schijfopruiming uit, zet dan het virtuele geheugen op de schijven uit. start nu op in veilige modus en ga defragmenteren. start terug op in normale modus en zet het virtuele geheugen terug aan op 'door systeem beheerde grootte' kijk nu of internet explorer al wat makkelijker opstart :b: welke versie van internet explorer heb je? 7 of 8?
  9. ga naar command prompt (dus via start -> uitvoeren ->cmd) typ: ipconfig /release typ daarna: ipconfig /renew gaat het internet nu wel?
  10. speedfan inderdaad, zone alarm is een firewall. maar ik bedoelde niet bios uit everest, maar het bios waar je kan ingaan bij het starten vn de computer hoe kom ik in het bios?
  11. en dezelfde dvd heeft gewerkt op de dvd speler of zijn dit nieuw gemaakte dvd's?
  12. inderdaad, maar niet voor de shockwave speler :s
  13. je kan alle bestanden die je hebt staan op windows backuppen dmv een usb stick. daarna installeer je linux opnieuw dmv de recovery disk. je bent wel zowiezo je programma's kwijt, daar kan je niet omheen.
  14. download dan eens speedfan of kijk in het bios van je computer naar de temperatuur van de cpu, gpu moederbord. vertel ook eens hoeveel volt hij aangeeft op de 12 volt lijn en op de 5volt lijn
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.