Ga naar inhoud

josindenbos

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

406 profielweergaven

josindenbos's prestaties

  1. Oke! Toch even zeggen dat ik het ondertussen opgelost heb. Windows heeft voor Windows 10 een tool gecreëerd dat je windows 10 via een USB-stick op een PC kan installeren, op voorwaarde dat je de licentiecode nog hebt van uw oud besturingssysteem. De link vind je hier: https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10
  2. Ook al geprobeerd.. Ik krijg een melding dat het besturingssysteem door de fabrikant is geinstalleerd, dus dat ik daar geen recht op heb Is er echt geen enkele andere oplossing?
  3. Dag iedereen Ik wou onlangs een vriend helpen die me vroeg om zijn laptop eens helemaal op te schonen. Natuurlijk kon ik gewoon alles dat op de computer stond verwijderen, maar ik wou toch eens proberen om dit te doen met behulp van een opschoonprogramma. Ik had gekozen voor Ccleaner, maar deze heeft volledig de harde schijf verwijderd waardoor de laptop geen besturingssysteem meer heeft. Het enige wat ik nog te zien krijg is de BIOS. Op zich vond ik dit niet erg, omdat ik graag dergelijke problemen oplos om zaken bij te leren. Alleen ben ik maar blijven zoeken, maar heb ik nog steeds geen oplossing gevonden. Het probleem is dat er geen systeemkopie is gemaakt (wat heel dom was, I know) en dat hij ook niet meer beschikt over een installatieCD. Aangezien hij enkel vroeg om eens zijn PC op te kuisen kan ik dus ook niet vragen om een nieuwe installatieCD te gaan kopen.. Ikzelf zou hier ook graag geen kosten aan maken Ik heb al geprobeerd om via torrents ISO-files te downloaden, een systeemkopie te maken van een andere computer of om de laptop een factory reset te laten doen, maar deze oplossingen lukten helaas niet. Iemand een idee wat ik kan doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.