Ga naar inhoud

Corleone

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

274 profielweergaven

Corleone's prestaties

  1. 1GB is vervangen door 2 GB
  2. Ja natuurlijk, dat was ik vergeten. Asus Eee PC1005PE
  3. Corleone

    Win 10

    Goede middag, Ik ben in het bezit van Asus e-book met 2GB aan intern geheugen. Het besturingssysteem is Starter win7 van Windows. Nu is mijn vraag: Kan ik hier windows 10 op installeren. vriendelijke groet Cor
  4. Helaas staat C0 niet Adware vermeld. Daarom heb maar alle bestanden bijgevoegd. Wat een werk hebben jullie voor gedaan. Ik wil jullie al vast bedanken daarvoor AdwCleanerC1.txt AdwCleanerS1.txt Quarantine.log
  5. Dit bestand verscheen na het opnieuw opstarten van de computer. zoek-results2.txt
  6. zoek-results.log Nu al vast dank voor het vele werk, dat je voor mij doet.
  7. Ik bedoel inderdaad de installatie van augustus 2015. Het geeft een probleem om de netwerkkabel rechtstreek op de computer aan te sluiten, want er werken verschillende mensen via deze router op internet o.a. de buren. Ik zou het eventueel 's-nachts een keer kunnen doen. Verder heb ik de computer nu gescand met Malwarebites, Anti Malware Home Premium versie 2.2.0.1024. Geen onregelmatigheden aangetroffen. Ik heb gezocht op internet naar een netwerkdriver en toen werd ongevraagd een driver programma geinstalleerd. Dit heb verwijderd, maar misschien is daar iets van blijven hangen. Kunt u aangeven waar misschien? log.txt
  8. De windows 10 versie stond in augustus 2015 rechtsonder in de taakbalk van de PC klaar om installeren(dus geen laptop) Orginele Win 10 dus. Nu heb ik gisteren gekeken of er updates voor windows waren Toen is deze complete win10 er weer opgezet. Hoe dat mogelijk is geweest weet ik niet. Driverbooster zie ik niet onder software staan. Heeft deze soms een andere naam, want dan kan ik deze verwijderen.
  9. Ik was vergeten het merk van de computer te vermelden. Dit is een Asus P5L 1394. De computer is middels een kabel aan de router Sitecom X4 N300 verbonden. De Smartfoon en Ipad werken via deze router normaal goed en vallen niet uit.
  10. Ik zie nu in de specificatie, dat de installatiedatum staat op 29-12-2015. Dit is gisteren gebeurd tijdens een update, is het programma opnieuw geinstalleerd. De eerste installatie heeft in augustus plaats gevonden. Waarom dat die update dan het hele programma opnieuw geinstalleerd heeft is voor mij een raadsel.
  11. Hierbij de door u gevraagd internet link: http://speccy.piriform.com/results/OgkACONbvH1F8jobEi6WGQ4 Bij voorbaat dank.
  12. Na het modem van ziggo heb ik een router geplaatst. Vanaf de router ga ikmet kabelverbinding naar de PC. Besturing van de computer is Win 10. Na installatie van Win 10 heb ik het probleem dat internet vaak kortstondig uitvalt en dan na enige tijd (10 sec tot 4 minuten) zich weer in schakelt. Het probleem zit naar mijn mening niet in de router want deze blijft wifi gewoon doorgeven. Soms verschijnt het gele uitroeptekentje in de taakbalk onder. Bij het in- en uitschakelen van de ethernet adapter Atheros L1 Gigabite Ethernet10/10, wat soms helemaal niet gaat, is internet ook weer terug. Het moederbord is een ASUS P5L 1394 met Intel Pentium 4 LGA775. Ik heb getracht een nieuwe internetadapter t vinden voor deze PC, maar dat is me tot nu toe niet gelukt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.