Ga naar inhoud

Terrapanthera

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

233 profielweergaven

Terrapanthera's prestaties

  1. Ik vraag me af waarom er niet gereageerd wordt op mijn vraag. Vermoedelijk heb ik een 'domme' vraag gesteld? Misschien kan de moderator dan zo vriendelijk zijn mijn vraag te verwijderen????
  2. Goedemiddag, Ik ben van plan mijn grafische kaart te vervangen en vraag mij nu af of het noodzakelijk is om de BIOS te updaten, ik doe dat namelijk liever niet zelf. Dit zijn mijn systeemgegevens: http://speccy.piriform.com/results/a2oUbOWeqH3CvPck6BY2liD
  3. Okee, Dit zijn de links. Ik probeer in alle gegevens de verschillen te vinden ... https://azerty.nl/0-6150-862256/msi-gtx-960-4gd5t-oc-grafisc.html https://azerty.nl/0-6150-810483/msi-gtx-960-gaming-4g.html Overclocken is overigens iets waar ik me niet mee bezig wil houden. Ik stel de adviezen hier echt enorm op prijs.
  4. Sorry, ik ben niet helemaal duidelijk. Mijn vraag is of het uitmaakt welke van die twee GTX 960 kaarten ik aanschaf. Ik weet niet of ik directe links mag plaatsen.
  5. Als ik kijk naar GTX 960 kaarten (bij de leverancier waar je via deze site korting kan krijgen), zie ik twee versies, waarbij de ene OC in de naam heeft. Deze is zo'n 20 euro goedkoper dan die in de link die je hierboven hebt gezet. De behuizing is groot genoeg.
  6. Heel erg bedankt voor dit antwoord Superjona! Enig idee waarom die Radeon kaart crashte met Windows 10?
  7. Dank Superjona! Hierbij de link. http://speccy.piriform.com/results/5bD6AbGNB26n61fv7rWWZZV
  8. Goedenavond, Ik heb een door kennis gebouwde desktop, i5 2,67Hz, 10Gb geheugen, voeding USP5550, Windows 10 (7 jaar oud). Er zit een Nvidia GeForce 9400 grafische kaart in, waar ik tot nu toe redelijk mee uit de voeten kon. Maar ... met de meeste spellen van nu kun je daar niet veel mee. Had City Skylines gekocht, maar dat feestje ging niet door Kocht een Radeon R7620, maar Windows 10 crashte steeds (het spel niet trouwens). Teruggebracht. Keek nu naar een GeForce GTX 750 Ti, maar kreeg als antwoord op m'n vraag of deze geschikt was voor mijn systeem bij deze winkel dat het vreemd is dat ik er 10 Gb in heb zitten, ik moest er 2 uithalen, want dat kon problemen opleveren ???? En deze kaart zou waarschijnlijk niet goed genoeg zijn voor City Skylines, ik kon beter wachten op de nieuwe of de GTX 960 kopen. Ik hoor graag van de experts hier wat jullie mening is. Bijvoorbeeld of het nog wel zinvol is om in dit systeem te investeren. Alvast heel erg bedankt voor jullie tijd!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.