Ga naar inhoud

jarco

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jarco

  • Verjaardag 13-07-1983

jarco's prestaties

  1. Behuizingen moet je niet gaan meten. Er zijn standaarden vastgesteld die de grote bepalen. De grote die jij bepaald is die van een moederbord met de ATX vormfactor (grote). Als je dus een behuizing ervoor wilt kopen moet je kijken dat deze behuizing ook de ATX vormfactor heeft. Micro of mini ATX gaat niet lukken (hoewel veel kasten de formaten allemaal aankunnen). Als je dus bij een bepaalde behuizing ziet staan dat hij ATX ondersteund of dat de vormfactor ATX is gaat het Zeker passen.
  2. zou wel eens een defecte beeldkaart kunnen zijn. Als je artifacts hebt kan je dit ook hebben.
  3. kijk eens na welk audioapparaat in het configuratiescherm word gebruikt als invoer. Dit kan wel eens mis staan
  4. op deze site vind je zeker en vast ook jouw moederbord terug. ASUSTeK Computer Inc.-Support-
  5. Ik beantwoord gewoon de vraag.
  6. neen. Het is niet makkelijker. Indien een gebruiker geen paswoord instelt kan er van buiten of van in het netwerk gewoon niet met deze gebruiker ingelogged worden.
  7. je kan uiteraard ook gewoon firefox gebruiken. Dan is het op enkele seconden opgelost.
  8. ben je zeker dat je cpu goed gekoeld is?
  9. ik gebruik geen media player maar ... Waarschijnlijk ga je daar ook ergens opties in terugvinden en dan kan je kiezen om het juiste uitvoerapparaat te gebruiken. Of : je geluid staat op 0 of gedempt in media player
  10. deze fout ligt aan het cd schijfje zelf. Soms kan je cd brander gewoon niet overweg met een bepaald merk of type.
  11. werkt je cd rom speler nog normaal? installeer je de bestande van de cdrom of van de harde schijf?
  12. in je configuratie scherm kan je onder audio als het goed is een uitvoerapparaat selecteren. Als je meer als 1 keuze hebt kan je ze allemaal eens proberen. (je moet het gebruikte programma om geluid te testen telkens herstarten na het klikken op "toepassen"). Uiteraard moeten de kabels correct zijn aangesloten
  13. De bedoeling is als volgt: Je torrent client wil een poort gebruiken. Op die poort kunnen andere gebruikers momenteel niet connecteren. Dit komt omdat je router deze poort niet forward naar jouw lokale ip. Oplossing: In je router de gebruikte poort forwarden naar je lokale ip adres. Indien je dit reeds gedaan hebt is er een firewall probleem. Je kan deze instelling ook testen in utorrent zelf: (sorry ik heb alleen de engelse versie) 1. Je klikt op opties. 2. Je klikt op Speed Guide 3. Je klikt onderaan op "test if this port is forwarded properly"
  14. jouw probleem is dat je de optie: voor deze server is authenticatie vereist (of een optie die er op lijkt van naam, ik ken het zo niet van buiten) hebt aanstaan. Voor uit.telenet.be is GEEN authenticatie vereist.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.