Ga naar inhoud

Mirthedreve

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

392 profielweergaven

Mirthedreve's prestaties

  1. Hallo allemaal Ik weet niet goed waar ik dit moet plaatsen op het forum, dus ik probeer het hier Voor een promo-actie van onze jeugdbeweging zijn we opzoek naar iemand die weet hoe we een app moeten maken op facebook. Iedereen kent het wel: de cliché-testjes die je kan doen op facebook (welke celeb ben jij, welk personage uit thuis ben jij ...) Wij willen dus graag ook zo iets maken, maar hebben totaal geen idee hoe daar aan te beginnen? Iemand die ons dit kan uitleggen? Hartelijk bedankt! Mirthe!
  2. Hallo allemaal Voor een promo-actie van onze jeugdbeweging zijn opzoek naar iemand die weet hoe we een app moeten maken op facebook. Iedereen kent het wel: de cliché-testjes die je kan doen op facebook (welke celeb ben jij, welk personage uit thuis ben jij ...) Wij willen dus graag ook zo iets maken, maar hebben totaal geen idee hoe daar aan te beginnen? Iemand die ons dit kan uitleggen? Hartelijk bedankt! Mirthe!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.