Ga naar inhoud

dreivilo47

Lid
  • Items

    115
  • Registratiedatum

Alles dat geplaatst werd door dreivilo47

  1. Bedankt voor de uitleg @bakerman. Deze topic mag afgesloten worden. Nogmaals bedankt voor de hulp iedereen.
  2. Er komt blijkbaar geen antwoord op m'n vraag. Ik ga er dus vanuit dat de gefilterde data die rechts komt altijd correct is. M'n "probleem" is opgelost, deze topic mag afgesloten worden. Bedankt voor de hulp @bakerman en @emielDS.
  3. Neen hoor, van cel J2 blijf ik af om de goede werking van het Excelbestand te behouden. Dus het maakt niet uit welke waarde (WAAR/ONWAAR) er in cel J2 staat, de gefilterde data die rechts komt is altijd correct?
  4. @bakerman, je bestand werkt perfect met m'n data. Bedankt hiervoor. Eén zaak is wel verwarrend. In cel J2 staat WAAR als het daggetal 1 is. Bij andere daggetallen verschijnt er ONWAAR. Ook als het daggetal in je data staat.
  5. Bedankt voor het nieuwe bestand en het extraatje. Ik test opnieuw en laat iets weten.
  6. Niet per kolom, uit alle getallen die rechts in die 125 rijen data staan. Ik heb graag de zes meest voorkomende getallen (uit die 125 rijen data) bovenaan in het Excel document "AdvancedFilter.xlsm".
  7. M'n beste wensen voor 2023 @bakerman en @emielDS! En natuurlijk ook aan de anderen op dit forum. Je laatste Excel document (AdvancedFilter.xlsm) werkt perfect, ik heb het grondig getest. Waarvoor m'n dank. Ik heb echter nog één vraag. Stel dat ik 4400 rijen data in het Excel document heb. Na ingave van daggetal 17 hou ik rechts 125 rijen data over. Kan je dan op de eerste rij de zes meest voorkomende getallen (uit die 125 rijen data) laten zien? Rij 1 (Datum, Getal1, ...) schuift dan (bijvoorbeeld 1 rij) naar omlaag.
  8. Bedankt voor de snelle info, is inderdaad opgelost. Ik ga nog verder testen, tot binnenkort.
  9. @bakerman, ik heb een foutje in je bestand "AdvancedFilter.xlsm" gevonden. Wanneer ik je 5012 rijen data reduceer tot 20 rijen data en dan daggetal 1 ingeef, zegt de messagebox: "Er zijn 19 van de 20 datums gevonden". In plaats van 20 van de 20. Het laatste record laat hij niet zien rechts(onder).
  10. Ok, data dus. Bedankt voor de info. Ik ben niet van plan bladnamen te wijzigen, alleen maar data kopiëren. In de week van 26-12 laat ik weten hoe het gegaan is. Prettige Eindejaarsfeesten @bakerman en @emielDS!
  11. Bedankt voor de bestanden @emielDS en @bakerman. Wat kan ik nu het beste doen?: 1) VBA-code uit jullie Excelbestand kopiëren naar mijn bestand? 2) Data uit mijn Excelbestand kopiëren naar jullie bestand? Dit geeft vermoedelijk de minste kans op fouten.
  12. @emielDS en @bakerman, ik heb hulp nodig want het lukt me niet. In bijlage mijn bestand "d.xlsm". Dit is ingekort, het origineel is bijna 4000 records lang (8 kolommen) en dat wordt nog langer. Daggetal 17 staat er drie keer in. Ik had de VB-code uit jullie bestand gehaald, in het mijne geplakt en aangepast volgens mijn "data structuur". Als ik een daggetal invoerde, maakte hij een kopie van alle datums zonder de getallen die erbij hoorden. d.xlsm
  13. Bedankt voor je reactie en het bestand @bakerman. Ik ga dat eens bekijken en laat je iets weten.
  14. Bedankt voor je snelle reactie en je nieuw bestand @emielDS. Ziet er goed uit. Verbergen of verwijderen maakt niet uit. Ik sla het Excel document toch niet op na het filteren van de data. Eigenlijk is verbergen voldoende. "Blad1 (3)" & "Blad1 (4)" zijn beiden goed. Ik denk dat ik de manier van "Blad1 (3)" het meest ga gebruiken. Je achterliggende VBA code ga ik ook lezen. Dan kan ik die gebruiken in mijn Excelbestand. Ik hou je op de hoogte.
  15. Goedenavond @emielDS. Bedankt voor je bestand. Neen, dat is het tegenovergestelde van wat ik wil. Ik had eigenlijk m'n eerste post anders moeten formuleren want je hebt me verkeerd begrepen. Het daggetal wat ik typ, is de data die ik nodig heb. Andere data mogen verdwijnen.
  16. Bedankt voor je reactie @emielDS. In bijlage een voorbeeldbestand. Ik heb het bestand verkleind tot 20 rijen en de privédata eruit gehaald. Gelieve daggetal 05 te gebruiken, die zit er drie keer tussen. voorbeeldbestand.xlsx
  17. Ik heb een Excelbestand (xlsx) met meer dan 3000 rijen. Elke rij bevat een aantal gegevens (8 kolommen) waaronder een datum in de eerste kolom (notatie: 11/12/2022). 11 is hier het daggetal. Hoe haal ik uit die duizenden rijen, de rijen met een bepaald daggetal (Bijvoorbeeld 11)? Dan zou 11/12/2021 erbij zijn. Alvast op voorhand bedankt voor jullie tijd en moeite.
  18. @falstring, bedankt voor je reactie. Dat had ik ook kunnen doen. @kweezie wabbit, bedankt voor je hulp. Het is gelukt, dit topic mag gesloten worden.
  19. Bedankt voor je reactie @kweezie wabbit. Hoelang duurt die overzetting (draadloos) ongeveer? En, de simkaart in de nieuwe smartphone plaatsen voor de overzetting of erna?
  20. Ik ga overstappen van een Xiaomi Mi A2 Lite naar een Samsung Galaxy A21s. Coolblue heeft me een mail gestuurd i.v.m. het overzetten van mijn gegevens naar de A21s met de Samsung Smart Switch app. Daarbij heb ik de volgende vragen: 01) Voor de overzetting best nog een manuele backup maken in Google Drive en WhatsApp? 02) Wat met data van: Messenger, WhatsApp, Shazam? 03) Worden de notities van Google Keep ook overgezet via de Samsung Smart Switch app? 04) De Xiaomi Mi A2 Lite in Vliegtuigmodus zetten voordat ik begin met overzetten? Gewoon om inkomende gesprekken, smsjes, Messenger- en WhatsAppberichten tegen te houden. 05) Kan, als alles afgerond is, de Xiaomi Mi A2 Lite nog gebruikt worden zonder simkaart? 06) Dien ik nog andere zaken te doen/checken die ik niet genoemd heb? Ik neem aan dat de Samsung Galaxy A21s geen Android One heeft zoals de Xiaomi Mi A2 Lite en dus (meer) preinstalled apps heeft. Kan ik deze preinstalled apps, indien ongewenst, gemakkelijk verwijderen? Als alles in orde is op de Samsung Galaxy A21s, zou ik alles willen wissen op de Xiaomi Mi A2 Lite zodat ik deze smartphone aan een kameraad (die werkzoekend is) kan schenken. Hoe kan ik dat snel en efficiënt doen? Alvast op voorhand bedankt voor jullie tijd en moeite.
  21. M'n probleem is intussen opgelost. Die pagina lezen en de acties uitvoeren, was niet nodig. Blijkbaar lag de fout aan de kant van Tinder want ik kon ineens terug inloggen. @stegisoft, bedankt voor je hulp. Fijn weekend. Dit onderwerp mag afgesloten worden.
  22. Bedankt voor je reactie @stegisoft. Die pagina ga ik eens lezen en dan zien of het een oplossing is. Ik hou je op de hoogte.
  23. Op maandag 21/09/2020 heb ik onderstaand bericht naar Tinder gestuurd via "www.help.tinder.com/hc/nl/requests/new". Tot op heden heb ik nog geen antwoord gehad. Wat zou ik best kunnen doen volgens jullie? Beste, Sinds donderdag 17 september 2020 kan ik niet meer aanmelden op Tinder met m'n telefoonnummer (BE +32 0484......). Ik krijg geen sms meer. Ik heb een betalende Tinder account (Tinder Gold). Kan u dit zo snel mogelijk oplossen? Alvast op voorhand bedankt voor uw feedback, tijd en moeite. Met vriendelijke groeten, Voornaam Familienaam
  24. "wushowhide.diagcab" is uitgevoerd. Wanneer ik Windows Update uitvoer, is alles in orde (groen vinkje). Ik wil iedereen bedanken voor de hulp, vooral @Passer. Mijn probleem is opgelost, hier mag een slotje op.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.