Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

dreivilo47

Lid
 • Aantal items

  79
 • Registratiedatum

Over dreivilo47

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  België

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

843 profielweergaven
 1. Tot nu toe nog geen 2004 lenteupdate via Windows Update. Nog altijd versie 1909. Fijn, verlengd weekend!
 2. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan hè. 😁 Ik wacht gewoon tot de grote lenteupdate (2004) uitkomt. Ik hou je op de hoogte.
 3. @Passer, ik heb t.e.m. vandaag dagelijks de Windows Update uitgevoerd. Ik vind nergens een Windows Update KB4556799 terug.
 4. 01) Windows Update laten lopen lost niets op. 02) "Instellingen, Bijwerken en beveiliging, Problemen oplossen, Windows Update, Probleemoplosser uitvoeren" lost niets op. Het probleem kan niet met Probleemoplossing worden vastgesteld. 03) Map "SoftwareDistribution": services.msc, "Windows Update" stoppen, de mappen Datastore en Download leegmaken in "C:\Windows\SoftwareDistribution", "Windows Update" starten en Windows Update laten lopen. De derde stap heeft de problemen vermoedelijk opgelost. Ik kan het niet zien in de screenshot.
 5. Hieronder zijn de resultaten van DISM en sfc. De Windows Update opnieuw uitvoeren?
 6. Ik kreeg niet alles in 1 screenshot. Heb er 3 gemaakt en die samengevoegd tot één exemplaar. Hinder heb ik er niet van. Welke mogelijkheden zijn er om het anders op te lossen? Herstelpunt terugzetten en Windows Update opnieuw starten?
 7. Bedankt voor je reactie @Passer. Ik heb even "Geschiedenis van updates weergeven" bekeken. Er staan er een paar tussen met "Laatste mislukte installatiepoging op". Niet gelukt dus...
 8. @falstring, je had gelijk. M'n probleem is opgelost, zie screenshot. Ik was dus iets te snel. Bedankt voor je hulp. Dit onderwerp mag gesloten worden.
 9. Ok @falstring, ik zal de laptop opnieuw opstarten en daarna de Windows Update opnieuw proberen. Ik hou je op de hoogte.
 10. Omdat het dinsdag 12-05-2020 Patch Tuesday was, voerde ik vandaag de Windows Update uit. Resultaat: 1 installatiefout (0x800f080a voor KB4556799) en de rest gaat niet verder. Zie screenshot. Daarna heb ik de probleemoplosser uitgevoerd voor Windows 10: Start, Instellingen, Bijwerken en beveiliging, Problemen oplossen, Windows Update, Probleemoplosser uitvoeren Resultaat: Het probleem kan niet met Probleemoplossing worden vastgesteld. Hoe kan ik dit oplossen? Alvast op voorhand bedankt voor uw tijd en moeite.
 11. Sinds gisteren (19u30) krijg ik terug een sms als ik probeer in te loggen bij Tinder. Mijn probleem is dus opgelost. Dit topic mag gesloten worden.
 12. Ik gebruikte al even de gratis versie van Tinder. Op woensdag 08-04-2020 besloot ik om Tinder Gold voor 12 maanden (t.e.m. 08-04-2021) aan te schaffen via MasterCard (€137,58). Diezelfde dag heb ik in de Tinder app m'n abonnement opgezegd zodat er op 08-04-2021 niet automatisch verlengd wordt. Een paar dagen later begonnen de problemen om aan te melden op Tinder via m'n telefoonnummer. Ik ontvang géén sms meer met verificatiecode van Tinder om in te loggen. Op woensdag 15-04-2020 heb ik via www.help.tinder.com/hc/nl/requests/new een aanvraag ingediend. Diezelfde dag kreeg ik een mail binnen met wat ik allemaal moest doen. Op zondag 19-04-2020 heb ik een mail gestuurd dat de problemen niet opgelost waren. Tot op heden heb ik geen antwoord gehad. Ter info: 1) Ik gebruik de nieuwste Tinder versie uit de Google Play Store. 2) Ik heb een Android smartphone (Xiaomi Mi A2 Lite met Android 10) en een Orange Koala abonnement. Wat zou ik nu best kunnen doen? Orange contacteren of hebben jullie andere suggesties?
 13. Het PowerShell script is klaar. Zoals je ziet worden de schijfletter en het dubbele punt opgehaald en tegen de rest van het pad geplakt zodat we altijd een correct pad hebben om de 3 ps1-bestanden te openen. Het script is getest op de volgende 5 schijfletters: O, W, X, Y en Z De schijfletter heb ik telkens aangepast via Schijfbeheer (diskmgmt.msc). In elk geval werkte het script correct. $ScriptDir = $PSScriptRoot # Script Directory $script1 = $ScriptDir.Substring(0,2) + '\PowerShell\test-code.ps1' $script2 = $ScriptDir.Substring(0,2) + '\PowerShell\template_script.ps1' $script3 = $ScriptDir.Substring(0,2) + '\PowerShell\test-uitvoertijd.ps1' $komma = ',' $ArgumentList = $script1 + $komma + $script2 + $komma + $script3 Start-Process -FilePath PowerShell_ISE.exe -ArgumentList $ArgumentList -Verb RunAs @droske, bedankt voor je tijd en moeite. M'n probleem is opgelost. Op dit onderwerp mag een slotje. Fijn weekend!
 14. Je hebt gelijk wat je zegt in bovengenoemde tekst. Maar... dat is juist wat ik niet wil. Ik wil een snelkoppeling die altijd werkt. Volgens mij is dat niet mogelijk in Windows 10. Momenteel ben ik bezig een PowerShell script te schrijven zodat de schijfletter altijd correct is. Het script is bijna klaar. Als het klaar is, post ik het hier. Zo kunnen andere mensen er misschien ook voordeel uit halen.
 15. Neen, dat is ook niet nodig. De kans is klein dat m'n usbstick op een andere pc de schijfletter W heeft. Op een andere pc kan de letter W bijvoorbeeld ook in gebruik zijn door een netwerkverbinding.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...