Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

dreivilo47

Lid
 • Aantal items

  37
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over dreivilo47

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  België

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

585 profielweergaven
 1. Excuses voor de late reactie, ik was vergeten dat er hier nog een topic openstond. USB Vault is wat ik zoek. M'n probleem is opgelost. Bedankt voor de hulp droske en stegisoft. Dit onderwerp mag gesloten worden.
 2. Sorry voor de late reactie, drukke week gehad. De fabrikant (Silicon Power) heeft ook zo'n programma, genaamd SP Widget. Ik heb besloten om dit programma niet te blijven gebruiken. Reden: Ik heb er 2 fouten in gevonden. Namelijk 1 bestand wordt niet uitgepakt + SP Widget verwijdert niet de originele bestanden als dit aangevinkt is. Onlangs heb ik USB Vault gevonden, dit ga ik testen. Ik laat weten of dit wel de moeite is.
 3. Bedankt voor je reactie stegisoft. Onlangs heb ik al een USB stick (64 GB) gekocht. Je brengt me op goede gedachten. Ik ga de fabrikant mailen met de vraag of zij ook zo een programma hebben. Vragen staat vrij hè. Ik hou jullie op de hoogte.
 4. Bedankt voor je reactie droske. Die USB Saveguard klinkt interessant maar kan ik niet gebruiken omdat m'n USB stick 64 GB is.
 5. Welke software (gratis/betalend) is de beste om een USB stick te beveiligen met een wachtwoord? D.w.z. je steekt een USB stick in je pc en op die stick staat maar 1 programma. Je dubbelklikt op die executable, geeft een correct wachtwoord in en op de stick verschijnen dan al je bestanden. Ik zou graag hebben dat: - die usb-stick ook op andere Windows pc's kan gebruikt worden (en niet alleen op de mijne) - de beveiligingssoftware liefst geen administrator privileges nodig heeft - er zonder problemen zelfgeschreven PowerShell scripts (voor m'n werk) uitgevoerd kunnen worden van die usb-stick (na ingave correct wachtwoord) Ik dacht hierbij aan USB Secure. Is dat een goede keuze? Of zijn er betere alternatieven?
 6. Office 2016 Professional Plus is gedownload en geïnstalleerd. M'n probleem is opgelost. Bedankt voor je hulp stegisoft. Dit onderwerp mag gesloten worden.
 7. Bedankt voor de info. Ik heb juist Office 2016 Professional Plus via je link gekocht. Als het gedownload en geïnstalleerd is, laat ik weten of m'n probleem opgelost is.
 8. Bedankt voor je snelle reactie stegisoft. Er staat op de verkooppagina: "Direct downloadbaar via Microsoft". Ik vermoed dat het een iso-file is. Dus in "Programma's en onderdelen" de volgende zaken verwijderen?: - Microsoft Office Professional Edition 2003 - Compatibiliteitspakket voor het 2007 Microsoft Office system - Compatibility Pack for the 2007 Office system M'n xls-bestand openen in de nieuwe versie van Excel en dan best opslaan als xlsx? Of kan ik de xls-extensie blijven gebruiken?
 9. Sinds gisteren heb ik een vervelend probleem met een Excelbestand (extensie xls) dat ik al jaren, zonder problemen, gebruik. Wanneer ik een wijziging in het Excelbestand aanbreng en het bestand wil opslaan, gebeurt dit niet en sluit Excel automatisch af. Ook is er na het afsluiten een bestand zonder extensie aangemaakt, bijvoorbeeld "6BAE5200". In dit bestand zitten gegevens uit m'n Excelbestand. Ik gebruik Excel 2003 SP3 op Windows 10 Home. Hoe kan ik dit oplossen?
 10. Ondertussen heb ik Dashlane een tijdje gebruikt. Die heb ik terug verwijderd. Nu ben ik bezig met de 30 dagen probeerversie van RoboForm uit te testen. Die lijkt veel beter dan Dashlane.
 11. Grote Woef, bedankt voor je snelle reactie en je uitleg. Regelmatig speel ik mee met prijsvragen en moet ik dus vrij veel formulieren invullen. Manueel invullen is hier dus veel tijdverlies. Momenteel heb ik extensie "AutoFormer+" geïnstalleerd maar die werkt niet voor alle formulieren. Frustrerend dus. Ik heb geen zin om alle "auto form filler" extensies één voor één te installeren en te testen. Daarom dat ik vroeg: "Wat is de beste auto form filler voor Firefox Quantum?"
 12. Wat is de beste auto form filler voor Firefox Quantum? Liefst gratis. Vroeger had ik er eentje (addon) die goed werkte. Maar door de update naar Firefox Quantum werkte die niet meer. Of heeft Firefox Quantum iets standaard ingebouwd dat automatisch formulieren invult?
 13. Wat je vertelt over CrossOver (CodeWeavers) klopt. Ik heb vandaag CrossOver 16.2.0 (http://www.apkmirror.com/apk/codeweavers-inc/crossover/) gedownload. Maar het APK-bestand kan niet geïnstalleerd worden. De tablet geeft hier een melding van. Op http://www.apkmirror.com/apk/codeweavers-inc/crossover/crossover-16-2-0-release/crossover-16-2-0-android-apk-download/ staat nochtans dat het voor Android geschikt is. Het gaat over het programma WahOO (www.konkours.com). Dit gebruik ik dagelijks om aan prijsvragen mee te spelen. Het zou dus handig zijn indien dat ook zou werken op m'n Android tablet tijdens m'n vakantie en/of andere momenten. Een alternatief is dat ik zou meespelen zonder WahOO, dus op www.konkours.com zelf. Maar hier zitten foutjes in en dat is dus voor mij niet mogelijk. WahOO vind ik ook veel aangenamer om te gebruiken dan die site, dus daarom mijn vraag hier.
 14. Is het mogelijk om Windows programma's op een Android tablet te laten draaien? Ik vertrek nl. zaterdagavond op vakantie en neem m'n Asus tablet mee. Het zou dan handig zijn als ik een Windows programma op die tablet kon laten draaien. De tablet is een Asus ZenPad 8.0 (Z380M) met Android erop. Alvast op voorhand bedankt voor jullie tijd en moeite.
 15. Mijn vragen over m'n nieuwe Asus tablet zijn beantwoord, dit onderwerp mag dus gesloten worden (ik kan dit onderwerp blijkbaar zelf niet sluiten).
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.