Ga naar inhoud

JDAV

Lid
 • Aantal items

  180
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JDAV

 1. Wat bedoelt u met "geluid gaat niet zomaar weg"? Mijn geluid is niet weg. Ik heb gewoon nog altijd hetzelfde probleem zoals vermeld in de originele post van deze topic: namelijk geluid, met af en toe gestotter.
 2. Vandaag voor de tweede dag kunnen testen. Het probleem is er dus nog steeds. Ik heb nochtans de juiste stappen voor de installatie gevolgd.
 3. Sorry voor het late antwoord. Drukke periode geweest, nog steeds eigenlijk. De installatie was succesvol. Vandaag heb ik eindelijk tijd om uit te testen of het daadwerkelijk heeft geholpen. Ik hou jullie op de hoogte. Alvast bedankt voor de hulp.
 4. Dat had ik ook gezien. Het icoontje is echter meer transparant. Ik kan er niet op klikken. Er gebeurt niets. Mijn oprechte excuses als ik dom overkom, ik ben windows 8.1 gewoon. Maar hier kan ik er dus echt niet op klikken.
 5. Zoals u kunt zien geeft de roze balk me de optie niet om op alles uitpakken te klikken.
 6. Alles ging goed, tot ik plots dit kreeg.
 7. Ik zie het echt niet staan, mijn oprechte excuses.
 8. Ik heb het gedownload, maar hoe installeer ik het?
 9. Ik bump niet graag, maar ondertussen is laatste antwoord al een week geleden. Zou graag tot een oplossing komen, maar wachten is geen probleem.
 10. Ja. Maar er verschijnt niets nadat ik het geïnstalleerd heb of zo.
 11. Beste Zoals u kan lezen heb ik beide gedownload. Wat is de volgende stap nu?
 12. Beste De vorige link die u gaf was niet die die u nu geeft. Deze laatste heb ik nu ondertussen wel gedownload en geïnstalleerd zoals u aangaf. Wat is de volgende stap?
 13. In mijn eerste post staat er bij SmartAudio een microfoon wel aangevinkt. We zullen inderdaad moeten afwachten. Toch bedankt!
 14. De Smart Audio die Stegisoft mij liet installeren en de Smart Audio van dat filmpje zijn twee verschillende programma's. Ik gebruik geen externe microfoon, enkel een koptelefoon voor geluid.
 15. Ik post niet graag twee keer na elkaar. Maar deze screenshot lijkt me wel belangrijk. Daarnet stotterde het geluid, en opeens was het gewoon stil. In het tabblad waar ik muziek aan het luisteren was lukte het niet meer om af te spelen. In andere wel nog. Zéér storend dus.
 16. https://drive.google.com/open?id=10txxVbp4RAIP6sKScm9TQ3gmN80QxImb (Etiket onderkant) Ik heb die driver geïnstalleerd. Wat is de volgende stap? Nu is alles nog hetzelfde.
 17. Ik heb sinds kort een nieuwe laptop (ASUS met Windows 10), en ik heb twee geluidsproblemen. Het eerste probleem is dat het geluid stottert als ik muziek luister en ondertussen met iets anders bezig ben. Blijkbaar is dit een veelvoorkomend probleem, met verschillende oplossingen, maar ik vraag het toch liever hier om zeker te zijn. Het tweede probleem is dat mijn koptelefoon niet wordt herkend, ook al kan ik er wel geluid door beluisteren (zie screenshots). Hopelijk kunnen jullie mij helpen. Alvast bedankt in ieder geval.
 18. Ik weet niet of dit ermee te maken heeft maar sinds ik mijn laptop op mijn stagebedrijf heb gebruikt (met de wifi daar) heb ik dit probleem. Ik probeer de scannen, en krijg dan de melding dat het programma is uitgeschakeld. Hopelijk kunnen jullie helpen en wordt het niet erger. Ik gebruik Windows 8.1, 64.
 19. -Het is bij elke achtergrond. Ook bij programma's. -Bij opnieuw opstarten is het weg, maar het komt terug na een paar uur. -Het is op een laptop. -Heb geen ander scherm ter beschikking op het moment. Zou moeten wachten tot mijn nonkel terug is van zijn reis om het eens bij hem te testen.
 20. Ik merk sinds vandaag op dat er een rare witte lijn(en) op de rechterbovenkant van mijn scherm te zien zijn. Deze blijven zichtbaar bij elke achtergrond. Ik krijg het echter niet schoongemaakt dus nu vermoed ik dat het een probleem met mijn scherm. Hopelijk kan er iemand hier mij verder helpen. (Witte lijn op linkerkant foto, want hij is omgedraaid)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...