Ga naar inhoud

fonzsyu

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

349 profielweergaven

fonzsyu's prestaties

  1. Het rare is dat ik dezelfde powerline bij mijn ouders heb en daar werke deze wel maar kan het te maken hebben met dat het een oud huis is en redelijk veel gebruik gemaakten deze in een verlengkabel steekt?
  2. hey Ik zit nu al een tijdje met het probleem dat we bij mijn vriendin op haar kamer geen internet krijgen voor de digibox van telenet (tenzij we een kabel door het hele huis gaan trekken maar dit is geen optie). Ik heb zelf al eens geprobeerd met die stekkers voor via het stroomnet maar deze hebben ervoor gezorgd dat het draadloos internet hier uitviel. Nu was ik aan het denken voor via een netwerkbrug dit te doen met de laptop maar ik krijg deze niet aan de praat ik krijg wel de brug gemaakt maar ik krijg verder geen internet nergens op want ik wou deze dan ook gebruiken voor op de ps3 internet te krijgen hopelijk kan iemand mij helpen mvg
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.