Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

moreghan

Lid
 • Aantal items

  65
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over moreghan

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 28-01-1988
 1. Hallo iedereen! Hopelijk staat mijn vraag goed in dit deel van het forum. Gisteren is er op mijn computer de laatste driver van mijn nvidia kaart geïnstalleerd langs geforxe experience. (versie 335.23) Wanneer ik kijk bij programma's en onderdelen (waar je programma's verwijderd) staat er echter een andere versie van de driver tussen (326.80). De driver die volgens geforxe experience is geïnstalleerd staat niet tussen de lijst. Sinds de nieuwe driver is geïnstalleerd doet mijn game (final fantasy online) heel raar, vaak zwart scherm enzo, ervoor was dit niet. Wat ik me nu dus eigelijk af vraag is of dat mijn oude driver er misschien niet af is en ik dus met 2 drivers tegelijk zit nu? Wel vraag ik me af hoe het dan komt dat de zogezegde nieuwe driver niet tussen de lijst staat? Heb wat proberen te googelen maar ik word er niet echt wijzer uit dus hopelijk kan er hier iemand helpen. Alvast bedankt!
 2. Ik was deze topic helemaal vergeten door omstandigheden. Als iemand nog tips heeft voor een nieuwe videokaart hoor ik het graag
 3. Ik zou zeggen iets van een 100 euro maximum? weet niet of het dan de moeite is want ken er echt niks van. & de reden dat ik een nieuwe videokaart wil is om spelletjes beter te kunnen spelen.
 4. Hallo iedereen ik heb deze computer Acer Aspire M605 (DT.SM1EH.007) [DT.SM1EH.007]: specificaties, reviews, aanbiedingen en meer | Hardware.Info België maar zou hier graag een nieuwe videokaart insteken. Kan iemand mij adviseren welke hierin past? Ik ken hier namelijk zelf niet veel van. Alvast bedankt!
 5. Dus als ik een andere HD 7770 koop kan het zijn dat die niet past op die voeding?
 6. Bedankt voor jullie reacties! Kan ik dan eender welke kaart kopen met de HD7770 of verschilt dit nog ondereen en kan het zijn dat sommige niet passen op die voeding?
 7. Dat weet ik ook niet hoe dat komt Omdat ik pech heb zeker, haha Edit: blijkbaar is die bak zelf al 5 jaar oud en de voeding erin nog orgineel, vandaar dus die late W vermoed ik Maar dus, welke kaart is dan het beste binnen mijn budget als ik de voeding vervang? Moet niet het allerbeste zijn, maar gewoon een videokaart waar ik weer een tijdje mee voortkan, games moeten van mij helemaal niet op de hoogste graphics gespeeld kunnen worden
 8. Dus die kaart dat je daarjuist zei waar geen nieuwe voeding voor nodig was gaat dan toch niet? Waarom dat vet niet weg wilt weet ik ook niet:hmmmm:
 9. Ik heb juist de de bak opegedaan en er stond (op wat ik hoop dat de voeding is :-p): dc output: 250 watt (+3.3V & +5V=110 watt max) (+1.2v1 & 12v2=180 watt max). Ik hoop dat ik goed gekeken heb want ik ken er helemaal niet zo veel van Alvast bedankt iedereen!
 10. Ergens tussen de 100 en de 200 euro zoiets. Het merk maakt mij niet echt uit.
 11. Hallo iedereen, ik ben van plan om mijn pc wat up te graden, omdat die tegenwoordig niet echt meer mee kan met nieuwere games. Ik denk dat vooral mijn videokaart het probleem is maar omdat ik hier niks van ken vraag ik het hier. Welke videokaart kan er nog in mijn pc? In bijlage een rapportje van mijn computer waar dat alles opstaat wat er nu in zit wat van belang is (volgens mij). Alvast bedankt![ATTACH]19970[/ATTACH] Report.txt
 12. Vroeger ging alles goed met het downloaden, maar sinds ik mijn computer opnieuw geinstalleerd heb, stoppen mijn downloads er altijd mee voor ze klaar zijn, maakt niet uit van welke site ze komen. Ik gebruik opera als internet browser en dus ook om te downloaden. Weet iemand misschien waar dit aan kan liggen?
 13. Hallo iedereen, ik heb een serie op mijn computer gezet en hier ook de ondertitels voor gedownload, normaal gebruik ik gewoon vlc media player om de ondertiteling er bij te zetten. Vroeg mij nu af of het mogelijk is om een afspeellijst te maken en de ondertiteling hier ook bij af te spelen? Alvast bedankt!
 14. Het merk en model van de router weet ik niet vanbuiten en ben nu niet thuis, kan er pas morgen voor kijken. Welke router of draadloos toegangpunt kan ik het beste kopen? Heb hier namelijk niet veel verstand van.
 15. hallo iedereen, Ik heb nu thuis bekabeld internet waar 2 computers op aangesloten zijn(vroeger 3, maar 1 computer is nu weg). Nu zou ik graag een netbook kopen zodat ik gemakkelijk overal in huis op internet kan, nu is mijn vraag hoe ik dit het beste kan aanpakken? Want ik heb nu natuurlijk nog geen draadloos internet. Als iemand mij hiermee kan helpen hoor ik het graag! Alvast bedankt!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...