Ga naar inhoud

moreghan

Lid
  • Items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door moreghan

  1. Hallo iedereen! Hopelijk staat mijn vraag goed in dit deel van het forum. Gisteren is er op mijn computer de laatste driver van mijn nvidia kaart geïnstalleerd langs geforxe experience. (versie 335.23) Wanneer ik kijk bij programma's en onderdelen (waar je programma's verwijderd) staat er echter een andere versie van de driver tussen (326.80). De driver die volgens geforxe experience is geïnstalleerd staat niet tussen de lijst. Sinds de nieuwe driver is geïnstalleerd doet mijn game (final fantasy online) heel raar, vaak zwart scherm enzo, ervoor was dit niet. Wat ik me nu dus eigelijk af vraag is of dat mijn oude driver er misschien niet af is en ik dus met 2 drivers tegelijk zit nu? Wel vraag ik me af hoe het dan komt dat de zogezegde nieuwe driver niet tussen de lijst staat? Heb wat proberen te googelen maar ik word er niet echt wijzer uit dus hopelijk kan er hier iemand helpen. Alvast bedankt!
  2. Ik was deze topic helemaal vergeten door omstandigheden. Als iemand nog tips heeft voor een nieuwe videokaart hoor ik het graag
  3. Ik zou zeggen iets van een 100 euro maximum? weet niet of het dan de moeite is want ken er echt niks van. & de reden dat ik een nieuwe videokaart wil is om spelletjes beter te kunnen spelen.
  4. Hallo iedereen ik heb deze computer Acer Aspire M605 (DT.SM1EH.007) [DT.SM1EH.007]: specificaties, reviews, aanbiedingen en meer | Hardware.Info België maar zou hier graag een nieuwe videokaart insteken. Kan iemand mij adviseren welke hierin past? Ik ken hier namelijk zelf niet veel van. Alvast bedankt!
  5. Dus als ik een andere HD 7770 koop kan het zijn dat die niet past op die voeding?
  6. Bedankt voor jullie reacties! Kan ik dan eender welke kaart kopen met de HD7770 of verschilt dit nog ondereen en kan het zijn dat sommige niet passen op die voeding?
  7. Dat weet ik ook niet hoe dat komt Omdat ik pech heb zeker, haha Edit: blijkbaar is die bak zelf al 5 jaar oud en de voeding erin nog orgineel, vandaar dus die late W vermoed ik Maar dus, welke kaart is dan het beste binnen mijn budget als ik de voeding vervang? Moet niet het allerbeste zijn, maar gewoon een videokaart waar ik weer een tijdje mee voortkan, games moeten van mij helemaal niet op de hoogste graphics gespeeld kunnen worden
  8. Dus die kaart dat je daarjuist zei waar geen nieuwe voeding voor nodig was gaat dan toch niet? Waarom dat vet niet weg wilt weet ik ook niet:hmmmm:
  9. Ik heb juist de de bak opegedaan en er stond (op wat ik hoop dat de voeding is :-p): dc output: 250 watt (+3.3V & +5V=110 watt max) (+1.2v1 & 12v2=180 watt max). Ik hoop dat ik goed gekeken heb want ik ken er helemaal niet zo veel van Alvast bedankt iedereen!
  10. Ergens tussen de 100 en de 200 euro zoiets. Het merk maakt mij niet echt uit.
  11. Hallo iedereen, ik ben van plan om mijn pc wat up te graden, omdat die tegenwoordig niet echt meer mee kan met nieuwere games. Ik denk dat vooral mijn videokaart het probleem is maar omdat ik hier niks van ken vraag ik het hier. Welke videokaart kan er nog in mijn pc? In bijlage een rapportje van mijn computer waar dat alles opstaat wat er nu in zit wat van belang is (volgens mij). Alvast bedankt![ATTACH]19970[/ATTACH] Report.txt
  12. Vroeger ging alles goed met het downloaden, maar sinds ik mijn computer opnieuw geinstalleerd heb, stoppen mijn downloads er altijd mee voor ze klaar zijn, maakt niet uit van welke site ze komen. Ik gebruik opera als internet browser en dus ook om te downloaden. Weet iemand misschien waar dit aan kan liggen?
  13. Hallo iedereen, ik heb een serie op mijn computer gezet en hier ook de ondertitels voor gedownload, normaal gebruik ik gewoon vlc media player om de ondertiteling er bij te zetten. Vroeg mij nu af of het mogelijk is om een afspeellijst te maken en de ondertiteling hier ook bij af te spelen? Alvast bedankt!
  14. Het merk en model van de router weet ik niet vanbuiten en ben nu niet thuis, kan er pas morgen voor kijken. Welke router of draadloos toegangpunt kan ik het beste kopen? Heb hier namelijk niet veel verstand van.
  15. hallo iedereen, Ik heb nu thuis bekabeld internet waar 2 computers op aangesloten zijn(vroeger 3, maar 1 computer is nu weg). Nu zou ik graag een netbook kopen zodat ik gemakkelijk overal in huis op internet kan, nu is mijn vraag hoe ik dit het beste kan aanpakken? Want ik heb nu natuurlijk nog geen draadloos internet. Als iemand mij hiermee kan helpen hoor ik het graag! Alvast bedankt!
  16. hallo, bedankt voor je antwoord maar het is juist opgelost geraakt, er stonden dingen aangevinkt in de internet instellingen die niet mochten( een proxyserver voor het lan netwerk gebruiken & en dan proxyserver niet voor lokale adressen gebruiken) Toch bedankt!
  17. hallo, mijn internet op mijn andere computer wilt niet werken, alleen msn. Er was een virus op maar dit is er nu af. Ik dacht een systeem herstel te doen maar blijkbaar was er geen herstelpunt...(dom, ik weet het) Iemand andere ideeën?
  18. ok ik heb het is bekeken, is die eerste de beste omdat die het duurste is?(zoveel ken ik er niet van)
  19. Hallo, bedankt voor je antwoord! nee een besturingssysteem moet er niet meer bij. Ik ga die opties nu is bekijken.
  20. Hallo, een vriend van mij zou graag een nieuwe pc samenstellen maar daar hij daar geen verstand van heeft wou ik hem graag wat helpen om op dit forum om hulp te vragen. Zijn budget is 1000 euro voor de computer alleen(dus zonder scherm enzo) Als iemand hiermee kan helpen hoor ik het graag. Alvast bedankt!
  21. & wanneer komen die nieuwe kaarten van Nvidia uit?
  22. ooh ja, wat ik nog wou vragen: maakt die HD 5670 veel uit tegeover de kaart die ik nu heb of kan ik beter nog wat sparen en dan de HD 5750 kopen?
  23. ok bedankt! als iemand anders nog tips heeft mag dit altijd.
  24. Hallo, ik heb vorig jaar in december een nieuwe computer gekocht waar ik heel tevreden van ben, maar de videokaart die er in zit vind ik niet zo goed. Nu vroeg ik mij af of het mogelijk is om er een nieuwe in te steken? (voor mijn computer specifiek bedoel ik dan) ik heb hieronder de gegevens van mijn pc bijgevoegd die ik denk dat er nodig zijn, als er nog andere nodig zijn hoor ik het graag!
  25. Hallo, ik ben van plan om een nieuwe pc te kopen omdat de pc die ik nu heb nog maar amper de games aankan die ik wil spelen. Ik heb echter geen idee waar te beginnen (samenstellen of gewoon 1tje kopen) en vroeg me af of jullie mij mss wat konnen helpen. Maakt niet echt uit van waar ie komt, zolang het maar betrouwbaar is. Mijn budget is 700-900 euro.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.