Ga naar inhoud

Bas013

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

502 profielweergaven

Bas013's prestaties

  1. Ok, ik heb zowel Firefox als IE gereset en alles lijkt weer naar behoren te functioneren. Hartstikke bedankt voor je hulp!!
  2. Alvast hartstikke bedankt ik kan in ieder geval beide browsers weer opstarten. De herinitialisatie is echter niet zichtbaar in Firefox ik heb hiervoor een screenshot toegevoegd. Als ik op de IE resetten link klikt zegt hij "Fout sorry dat konden we niet vinden" en "je hebt geen toestemming om dit forum te bekijken"
  3. Ik heb de tool gedraaid. Hij zegt dat er geen "malicious programs" gevonden zijn. Heb voor de zekerheid opnieuw opgestart en nogmaals gedraaid. In de map die je noemt staat ook enkel een "S" log, is dit correct? AdwCleanerS1.txt
  4. Heb het script nogmaals gedraaid. Hierbij de log. zoek-results.txt
  5. Hierbij het logbestand van MalwareBytes. MBAM Scanlog.txt
  6. Hallo allemaal, Sinds twee dagen heb ik problemen met mijn browsers zowel IE als Firefox. Ik kan ze opstarten maar als ik vervolgens naar een site toe ga lopen ze vast. Bij Firefox krijg ik vervolgens de melding: ‘Firefox is al actief maar reageert niet’ als ik deze melding vervolgens weg klik krijg ik de melding "Uw Firefox profiel kan niet worden geladen. Het is mogelijk niet aanwezig of ontoegankelijk" Op de site van Mozilla staat onderstaande fix: https://support.mozilla.org/nl/kb/firefox-al-actief-maar-reageert-niet Als ik deze volg zie ik inderdaad dat mijn profiel map niet de juiste rechten heeft "read only" als ik dit uitvink en op apply klik lijkt hij het aan te passen. Maar als ik dan de map opnieuw open heeft hij de map weer automatisch op "read only" gezet. Voor de zekerheid heb ik ook een log bijgevoegd. Met vriendelijke groet, Bas log.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.