Ga naar inhoud

marrar

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

marrar's prestaties

  1. Ik heb dat niet opgelost, jij hebt dat opgelost !!!! Met dat Checkdisk dat je mij aanraden uitgevoerd en dat heeft de fouten hersteld. Maar wat je in vorig bericht : ( na afloop een afsluitcode te zien moeten krijgen) dat heb ik niet gezien ofwel versta ik het niet goed. Toen ik daarstraks na een paar programma's had geïnstalleerd en terug de pc afsloot, kwam er wel een vensterke met fouten repareren ofzo op, heb daarop ja geklikt en doen begon Checkdisk opnieuw in actie met fouten te repareren. Kun je zo een afsluitcode eens tonen hoe dat het eruitziet, dan kan ik het misschien herkennen ? Ik hoop dat je met deze uitleg van mij iets van verstaat, want ik ben ook maar een leek in computers.
  2. Beste Calvus, Waaaw, laptop werkt nu top, zopas een paar programma's geïnstalleerd en ZONDER problemen . Hij deed ook nog een update. Nogmaals hartelijk bedankt !!!!
  3. Beste, Heb wat foto's mee opgestuurd van die Checkdisk controle, maar krijg geen afsluitcode. Na de controle vermeld hij : automatisch herstellen pc is niet goed opgestart. (zie print foto) Doe ik nu iets verkeerd ?
  4. Beste, Om op jou vragen te beantwoorden is niet mogelijk, telkens ik iets open doet slaagt hij tilt en moet ik hem weer opstarten. Misschien nog dit, ik heb een tool windows 8 gevonden op internet, als ik nu deze laptop de c partitiet formatteer kan ik dan nog in de bios instellingen , om pc laten opstarten met dvd drive ? Dan deze windows 8 instaleren, en kan ik met die licentie (zie bijlage ) dat door gestreept is verder ? Als het niet mogelijk is, dan mag je deze topic sluiten. Alvast bedankt voor jou moeite en tijd.!!!!!
  5. Heb nog eens de tool uitgevoerd die jij voorstelt (mijn voorkeur gaat uit naar methode twee (2) maar laptop loopt steeds vast. Hoe kan ik een testje doen op deze laptop om te zien of die de 10 wel aankan?
  6. Beste Ik heb deze upgrate windows 10 uitgevoerd op 25-11- 2022, dus geen 10 dagen geleden. Omdat het niet goed gelukt was :reden : 1 het duurde een 20 tal minuten vooral hij was opgestart. 2 als ik daarna een map of iets dergelijk wil openen duurde dat ong 5 tal min. 3 kreeg soms een lege blauwe scherm, en dan moet ik hem afsluiten met de op en aan toets. 4 ook kwam er soms een blauw scherm, met de melding, fouten opsporen en herstellen. (maar dat help niet.) Met de vorige windows 8 had ik ook al van deze problemen. (Naar mijn mening had ik eerst windows 8 naar fabriek instellingen moeten instaleren zodat deze fouten waren weggewerkt en daarna windows 8.1 en daarna windows 10 instaleren. ) wat denk jij hierover ! Heb gisteren ook geprobeerd om windows 8.1 met een tool te instaleren , maar deze zegt, dat het niet mogelijk is omdat er een hogere versie op deze pc staat. Groetjes
  7. Beste Ja, Windows 10 geïnstalleerd., Als ik bij systeemherstel ben, zie ik geen teruggaan naar Windows 8. (zie bijlage foto)
  8. Heb hier nog een laptop acer waar nog windows 8 (niet windows 8.1)op stond geïnstalleerd, Heb een update naar windows 10 met MediaCreation Tool22H2. geïnstalleerd, maar is niet goed gelukt. Nu heb ik op Google gelezen dat ik eerst windows 8.1 moet update en daarna windows 10. Ik zou opnieuw helemaal terug vanaf windows 8 willen herbeginnen, maar ik kan die recovery niet meer te vinden. Mijn vraag is dan, is er een mogelijk langs een andere weg deze terug naar windows 8 te instaleren ???? Alvast bedankt
  9. Wow, wat een goede en mooie uitleg. Ben van plan om een nieuwe laptop (windows 11) aan te kopen. En ga daarna op deze oude laptop deze Media Creation Tool versie 21H2 ( Methode 2) uitvoeren. Hartelijk bedankt voor de hulp en de mooie uitleg porrelaar !! Hier mag een slotje op.
  10. Inderdaad, heb mijn vraag in verkeerde forumonderdeel geplaats. moest in windows 10 zijn. Sorry hiervoor. Ik gebruik de zelfde als de van U. (zie bijlage) Men vraag blijft het zelfde, als ik deze Media Creation Tool uitvoer op mijn laptop zijn dan men App's, instellingen enz verwijderd ?
  11. Beste, Mijn laptop is traag geworden, ben aan het googelen geweest en heb deze tool (MediaCreationTool21H1) gevonden. Mijn vraag is : kan ik met deze tool mijn laptop windows 10 update zonder dat mijn app's en instellingen enz kwijt ben ? Alvast bedankt
  12. Ik zou het wachtwoord op mijn pc willen uitschakelen. Zodat ik niet telkens mijn w.w moet intypen. Ben aan het googelen geweest en heb deze gevonden. Klik met je rechtermuisknop op de ‘start-knop’in Windows 10. Klik op ‘uitvoeren’ (of ‘run’) voor Engelstalige versies van Windows 10. Typ in het vak ‘netplwiz’ en druk op . In het scherm dat zich nu opent vink je de optie ” uit. Herstart nu je computer om de wijziging te activeren. Heb dit correct uitgevoerd, maar moet nog steeds met w.w inloggen.
  13. droske, mijn zoon is uiteindelijk in de veilige modus kunnen geraken en langs daar de account kunnen veranderen vertelde hij mij. Dan zal ik dit onderwerp ( voorlopig ) maar afsluiten Bedankt voor uw medewerking
  14. Er staat geen Doorgaan op, alleen een ja en nee Dus ik kan niet verder
  15. Ik ben eens aan het goodle geweest en hier uitgekomen http://www.pcleek.com/tips/tips-voor-windows/1934-hoe-windows-10-in-veilige-modus-opstarten Geprobeerd om langs veilige modus het w.w te veranderen, maar zo ik al zei als ik in uitvoeren msconfig klik dan vraagt hij dat w.w
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.