Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Jolanda

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jolanda

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows 10
 • Monitor
  notebook HPG72
 • Processor
  intel core i3CPU
 • Geheugen
  3072 mb

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

209 profielweergaven
 1. goedenavond, Helaas, ook hij kon het niet vinden. vermoed eigenlijk een toets die blijft hangen.... Morgen de sopdoek maar eens tevoorschijn halen...
 2. Hallo, en het begint weer opnieuw. Nu hoorde ik van een kennis dat het een window's update is die dit veroorzaakt. Hij wil wel eens kijken, heeft er ook een programma voor. Ik hou jullie op de hoogte van het resultaat
 3. nou, het lijkt erop dat t nu goed gaat.... afwachten maar even, want heb dat al vaker gedacht. In ieder geval tot zover bedankt. Fijne dag nog!
 4. Hoi, het lijkt erop dat bij de incognito modus het probleem zich niet voor doet. Ik ga even stukje fietsen ( Pinksterritje hahahaha) Alvast bedankt
 5. Het openen van de tabbladen lijkt wel toe te nemen als ik typ. Maar ook bij muisklikken gaat t gewoon door. Ook als ik alle browsers afgesloten heb, gaat het openen van tabbladen door al raak ik de computer niet aan. Incognito modus heb ik nog nooit gedaan, zal t eens proberen.
 6. hoi, helaas, chrome gaat er nog steeds uitzichzelf mee vandoor! http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=528880 dit komt in de browserbalk voor de tabbladen geopend worden. Ook als ik chrome niet open ( zoals nu zit ik op explorer) gaat chrome door met het openen van tabbladen. Het lijkt toch wel toetsenbord gerelateerd.. startpagina is google. bij instellingen staat bij opstarten ; de pagina nieuw tabblad openen
 7. Dank voor de snelle reaktie1 AdwCleanerC1.txtAdwCleanerS1.txt Hierbij de logs. Chrome is alweer bezig met het openen van de pagina. Werk nu even in explorer.
 8. Ik word er helemaal gestoord van. In chrome word continue de helppagina van windows 10 opgestart. Vermoedde eerst dat dit te maken had met mijn toetsenbord, ( bv bij aanslaan van cijfertoetsen) Het is een tijdje weggeweest, en nu weer met hernieuwde kracht terug. Iemand enig idee hoe dit komt, en nog beter hoe ik er vanaf kom? Let in de schermafbeelding even op de tabbladen!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.