Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

ItsJarno

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Beste Helpforum leden, Ik heb een probleem met mijn PC. Alles werkt perfect en hij doet het goed. Alleen als ik iets installeer, en ik start me computer vervolgens opnieuw op... Dan lijkt het alsof die er een soort backup in zet. Alsof er een standaart versie op zit die die steeds opnieuw terug zet. Ook moet ik iedere keer opnieuw bijvoorbeeld een account aanmaken op een game dus iedere keer opnieuw beginnen. Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Jarno
 2. Beste Helpforum leden, Ik heb een probleem met mijn PC. Alles werkt perfect en hij doet het goed. Alleen als ik iets installeer, en ik start me computer vervolgens opnieuw op... Dan lijkt het alsof die er een soort backup in zet. Alsof er een standaart versie op zit die die steeds opnieuw terug zet. Ook moet ik iedere keer opnieuw bijvoorbeeld een account aanmaken op een game dus iedere keer opnieuw beginnen. Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Jarno
 3. @Dasle ik had deze fout al voor windows 10, ik dacht dat windows 10 misschien zou helpen... Het hielp niet echt... Toen is het wel weer een tijdje goed gegaan maar nu de laatste tijd is het weer zover.
 4. http://speccy.piriform.com/results/CjvXswZ6mxhsuCwESYDgM0A En ja ik heb Windows 10
 5. Ik heb deze pc nu al een tijdje, en nog nooit heb ik er problemen mee gehad. Maar nu de laatste tijd valt iedere keer als ik sommige games speel me beeldscherm uit (standby) terwijl me pc gewoon blijft draaien. Ook als ik bijvoorbeeld op skype zit kunnen me vrienden me wel nog horen, en ik hun ook nog, maar ook af en toe dat ik niks meer hoor en dat alle programma's volgensmij afluisten. Alleen het beeldscherm valt dan op zwart en er gebeurt niks meer. Nu weet ik zelf ook niet hoe het komt. Want eerst kon mijn pc eigenlijk alle games op de hoogste settings aan, nu gebeurt dit al als ik de game op de laagste settings probeer te spelen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...