Ga naar inhoud

JohanEveraerts

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

375 profielweergaven

JohanEveraerts's prestaties

  1. Beste, Dit is de link: http://speccy.piriform.com/results/2cj4aHkIIle8i1cfhrxRNJn
  2. Beste, Heb een laptop Acer Aspire ES 17 met windows 10 (13 maanden oud Mediamarkt) Het probleem is dat de laptop reeds enkele weken op de meest ongepaste momenten volledig vastloopt. Ik kan dan niets meer doen met dat ding. Opnieuw opstarten is de boodschap dan. Sommige dagen gebeurt dit dan wel een keer of 3 per dag. Wat kan het probleem zijn ? Alvast bedankt voor jullie reactie.
  3. Problemen met het toetsenbord nog niet opgelost of het volgende probleem stelt zich al..... De computer blijft zich maar opstarten en voert een scandisc (scanning and reparing) uit. Na 41 %, komt er het volgende op: Schijfouten worden hertsteld dit kan meerdere uren duren... Dit blijft hij doen. Nu valt hij ook nog eens gewoon uit. Foto's zie bijlage (soory voor het grote formaat) Ik moet roeien met de riemen die ik heb.
  4. Ik heb geen extern toetsenbord op usb liggen. Maar ik heb wel het schermtoetsenbord geprobeerd en daar lukt het wel mee. Het inloggen in het opstartscherm heb ik niet kunnen proberen. Weet niet hoe dit moet met zo'n schermtoetsenbord.
  5. In bijlage de beide tekstbestanden Addition.txt FRST.txt
  6. Ik kan Farbar Recovery Scan Tool wel downloaden maar kan het niet openen of uitvoeren als administrator Zie bijlage
  7. Windows is met succes vernieuwd, maar het probleem met het toetsenbord is nog steeds hetzelfde !!!!!!
  8. Oeps...... Ik ga met mijn laptop draadloos op het internet
  9. Ik heb methode 1 genomen om de laptop bij te werken (dus met de Media Creation Tool) Het windows downloaden heeft een ganse nacht geduurd !!!! Na het akkoord gaan met de licentievoorwaarden is het downloaden van de updates begonnen Updates zoeken was ongeveer 19 procent en toen verdween het blauwe schermpje Nu weet ik niet wat er eigenlijk gebeurt is met de laptop Ik heb de laptop dan maar opnieuw opgestart en het probleem was nog steeds hetzelfde
  10. Nu doet het nummeriek toetsenbord het ook al niet meer !!!!
  11. Ik heb de computer deze morgen opnieuw opgestart. Ik heb het wachtwoord op de opstartpagina ingegeven en heb gezien dat het allemaal hoofdletters waren maar het was niet het juiste wachtwoord. Toetsenbord stond waarschijnlijk op QWERTY. De laptop gaf het dan ook aan dat het wachtwoord verkeerd was. Ik heb toen gewoon op de toets Caps lock geduwd, het wachtwoord opnieuw ingegeven en zag dat het opnieuw een ander woord was. Maar het stond dan wel in kleine letters ipv hoofdletters. Ik wilde de test wel eens doen en drukte na de ingave op enter en wat bleek...de laptop startte gewoon op. Na het opstarten een zin getypt in Google en gewone- en hoofdletters stonden weer door elkaar.
  12. Heb tot nu toe de laptop laten aan staan met een schermbeveiliging. De schermbeveiliging springt op en doet haar ding voor een minuut of vijf. Dan wordt het scherm zwart en na enige tijd (een drie-tal minuten) springt het scherm terug op het bureaublad. ????? Ik moet toch met een schermbeveiliging werken, niet? Zonder kan het toch inbranden als dit een ganse nacht moet aanstaan.
  13. Wat ik ook nog even wil vermelden is dat de Acer niet meer in slaapstand kan worden gezet. Als ik dit wil proberen dan springt na enkele seconden het beeld terug op het bureaublad.
  14. Beste, Ik heb een Acer laptop met windows 10 Home op geïnstalleerd. Volgend probleem stelt zich: Sinds zondag heb ik het probleem dat het toestenbord spontaan van azerty naar qwerty verspringt bij het opstarten. Ik kan mijn wachtwoord niet meer correct ingeven, er staan andere letters en meestal in hoofdletters, terwijl dat zeker niet het geval moet zijn. Lukt het dan na enige tijd toch, (Vraag me niet hoe dat komt want dat weet ik niet ???) en ik typ bv iets in google, dan staan er in de zin hoofd- en gewone letters door elkaar. Dit zonder dat ik de Caps lock heg ingedrukt. Duw ik op enter dan selecteert hij spontaan de ganse tekst..... De instelling van mijn toetsenbord staat op Belgisch punt. Dat is toch correct dacht ik. Het heeft toch altijd gewerkt zo.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.