Ga naar inhoud

Filip_Neyt

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

228 profielweergaven

Filip_Neyt's prestaties

  1. Beste Alpha, Het werkt perfect, van harte dank voor de steun! (topic mag gesloten worden)
  2. Hartstikke dank Alpha, ik probeer deze zsm uit en laat u wat weten. Fijne dag verder
  3. Oei dan vrees ik dat het niet zal lukken, heb trouwens niet genoeg verlof daarvoor. Er zijn +100 bladen aanwezig. Ik dacht dat het misschien mogelijk was met iets als 'Workbook'... maar dus toch niet. Alvast dank voor uw antwoord.
  4. Hallo, In een facturatieprogramma heb ik gebruik gemaakt van 2 CommandButtons die ofwel bepaalde cellen verbergen of weergeven. Onderstaand heb ik toegevoegd en dit werkt goed, maar nu had ik graag de range uitgebreid tot de ganse werkmap. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende sheets. Private Sub CommandButton1_Click() For Each cl In Range("A1:T" & Range("A" & Rows.Count).End(xlUp).Row) If cl.Interior.ColorIndex <> xlNone Then cl.Font.ColorIndex = cl.Interior.ColorIndex End If Next End Sub Private Sub CommandButton2_Click() For Each cl In Range("A1:T" & Range("A" & Rows.Count).End(xlUp).Row) If cl.Interior.ColorIndex = cl.Font.ColorIndex Then cl.Font.ColorIndex = xlAutomatic: cl.Font.ColorIndex = xlBold End If Next End Sub Iedere hulp is welkom
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.