Ga naar inhoud

Hippogrief

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Hippogrief's prestaties

  1. Is het mogelijk om met Vista home shutdown -i uit te voeren. Momenteel krijg ik de foutmelding "Kan geen verbinding met het register maken. <1326>"
  2. Ik heb sinds 3 dagen al geen blauw scherm meer gehad dus het is zo goed als opgelost met het systeemherstel.
  3. systeemherstel was voordat ik die nieuwe add-on had geïnstalleerd. Ik zal even afwachten, en wie weet is het daarmee opgelost. alvast bedankt voor je bericht. Ik laat nog wel iets weten.
  4. hallo Ik heb sinds vanmiddag problemen met mijn pc, nadat ik een nieuwe addon voor een game had geïnstalleerd. Na ongeveer 1 uur kwam er plots een blauw scherm tevoorschijn met als foutmelding: PFN.LIST CORRUPT Direct na de eerste foutmelding kwam er een nieuwe foutmelding: "SYSTEM_TREAD_EXEPTION NOT HANDLED" Na deze foutmeldingen heb ik mijn pc 3 keer opnieuw moeten heropstarten via de knop om terug op mijn pc te geraken. Opnieuw na ongeveer 30 minuten kwamen de foutmeldingen tevoorschijn. Ik heb eerst mijn pc gebackupped naar 20/06/2016 en vervolgens mijn pc opgestart in veilige modus en gescand op rootkits en malware met anti-malware byte en met windows defender maar niets gevonden. Dan heb ik de pc gescand met cmd: "SFC /scannow" maar ook de cmd vond geen virussen. iemand raad? Is het toch een virus? en hoe kan je dit probleem verhelpen? alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.