Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Elke1988

Lid
 • Aantal items

  63
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Elke1988

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Elke1988

  harde schijf geeft toegang meer

  Hebben een 2de harde schijf die geformatteerd was. En daar zoveel data met testdisk terug gehaald. Alleen zal het wel even duren voor alles gesorteerd is.
 2. Elke1988

  harde schijf geeft toegang meer

  Mag slot op.
 3. Elke1988

  harde schijf geeft toegang meer

  Verschillende programma's maar daarvoor moet je betalen om data terug te halen.
 4. Elke1988

  harde schijf geeft toegang meer

  Dat heb ik geprobeerd. maar krijg meteen read error
 5. Elke1988

  harde schijf geeft toegang meer

  Ik zie de schijf op schijfbeheer staan met raw op.
 6. Elke1988

  harde schijf geeft toegang meer

  ik krijg read error
 7. Elke1988

  harde schijf geeft toegang meer

  Mijn vriend kan niet meer op zijn harde schijfik vind deze wel terug bij schijfbeheer en staat raw op.Kan iemand helpen om die bestanden terug te halen als kan ?
 8. Elke1988

  Ik kan mij foto's niet bekijken in de map

  Het is opgelost. Mss na Windows update verkeerd instelling genomen. Maar is in orde nu. Bedankt. (Het is niet gemakkelijk van tijd waar post ik het beste)
 9. Elke1988

  Ik kan mij foto's niet bekijken in de map

  Bedankt. Was mij eerste topic dan toch juist gezet?
 10. Als ik mij map open, zie ik mijn afbeeldingen wel maar ik zie de foto niet. Als ik de foto open zie ik de afbeelding, maar ik zou ook in mij map willen zien. Zou iemand mij willen helpen? Om die setting terug in orde te krijgen. Want het is gebeurd na de windows update
 11. Als ik mij map open, zie ik mijn afbeeldingen wel maar ik zie de foto niet. Als ik de foto open zie ik de afbeelding, maar ik zou ook in mij map willen zien. Zou iemand mij willen helpen? Om die setting terug in orde te krijgen. Want het is gebeurd na de windows update
 12. Elke1988

  Game pc start op maar valt terug uit.

  Beste, Ik had mij pc laten opstaan. tot opeens de pc totaal freeze zat. ik heb alles uit de case gehaald en nacht op mijn kamer laten staan. NU heb ik juist 1 voor 1 terug ingestoken en stof vrij gemaakt. en gelukkig doe die het terug.
 13. Als ik mijn computer opstarten. Valt die na 6 sec uit. En herstart die zich. Ik heb een andere voeding geprobeerd maar zelfde resultaat. Ik had koffie gemorst en had het opgekuist. Maar even later bleef de pc in freeze staan. En heb ik die afgezet. Toen ik wou herstarten was de probleem begonnen. Ik type op gsm. Aangezien pc stuk is.
 14. Elke1988

  Voeding nakijken welke programma?

  Is er mss een driver voor USB poorten te installeren? Ik begrijp gewoon niet goed met die front panel is enorm frusterend
 15. Elke1988

  Voeding nakijken welke programma?

  Ja nu werken sommige achterste niet meer. Is mss niet handig om met teamviewer te werken?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.