Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Elke1988

Lid
 • Aantal items

  52
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Game pc start op maar valt terug uit.

  Beste, Ik had mij pc laten opstaan. tot opeens de pc totaal freeze zat. ik heb alles uit de case gehaald en nacht op mijn kamer laten staan. NU heb ik juist 1 voor 1 terug ingestoken en stof vrij gemaakt. en gelukkig doe die het terug.
 2. Als ik mijn computer opstarten. Valt die na 6 sec uit. En herstart die zich. Ik heb een andere voeding geprobeerd maar zelfde resultaat. Ik had koffie gemorst en had het opgekuist. Maar even later bleef de pc in freeze staan. En heb ik die afgezet. Toen ik wou herstarten was de probleem begonnen. Ik type op gsm. Aangezien pc stuk is.
 3. Voeding nakijken welke programma?

  Is er mss een driver voor USB poorten te installeren? Ik begrijp gewoon niet goed met die front panel is enorm frusterend
 4. Voeding nakijken welke programma?

  Ja nu werken sommige achterste niet meer. Is mss niet handig om met teamviewer te werken?
 5. Voeding nakijken welke programma?

  Ja, dat was vooraf ook al zo. achterkant werkte en de voorste 3 ook. met die laatste usb kan ik enkel mijn gsm opladen ja. headset of usb stick doet hij het niet.
 6. Voeding nakijken welke programma?

  De 3 eerste poorten werken op de front panel alleen de laatste doet het maar half
 7. Voeding nakijken welke programma?

  Het probleem kan niet met probleemoplossing worden vast gesteld.
 8. Voeding nakijken welke programma?

  Daar zijn geen problemen. van onder. hardware veilig verwijderen.
 9. ik heb van tijd veel last met mijn usb poorten die uitvallen. Nu ook mij front panel de helemaal laatste werkt slecht kan geen usb lezen of headset. wel een gsm opladen. Dus ik dacht mss mij voeding het probleem is. Ik heb een voeding van corsair rm 1000w intel i7 6800k gpu 1080ti 16gb ram win 10 64bits
 10. HP 3630 Wifi probleem

  ja
 11. HP 3630 Wifi probleem

  De fabrikant heeft de toestel omgeruild en bij deze ging het vanaf de 1ste keer met wifi
 12. Minen ETH coin

  Hallo, ik wil gaan investeren in een miner. Koop prijs met 6 Gpu 2050€ Maar is het te moeite waard voor een miner te kopen. In Belgie liggen de tarieven voor energie wel wat hoog. Mij ex verkoop aan verschillende personen zo'n miner. Dus is het de moeite waard om 1 aan te schaffen. Graag jullie raad, voor ik een keuze maak. Want het lijk heel interessant maar ik wil het volledige plaatje
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×