Ga naar inhoud

kevin1985

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kevin1985

  1. beste sinds kort kan ik geen films meer streamen met geluid (zonder geluid wel) van pc naar chromecast ( tv). ik gebruik daarvoor google chrome . ik krijg de volgende melding : "Het casten van systeemgeluid wordt niet ondersteund op dit apparaat."Het casten van systeemgeluid wordt niet ondersteund op dit apparaat." Nieuwe bitmapafbeelding.bmp
  2. ik had een vraag , onlangs een router gekocht om betere wifi te hebben in woonkamer/tuin. deze vervolgens geinstalleerd alles werkt perfect tot ik zopas met mijn digicorder(telenet) bezig was, en is niet meer interactief omdat deze nu aangesloten is op de router. Intussen ben ik iets slimmer geworden,ik moet dus de kabel die van de modem komt aansluiten op een andere poort dan de wan aansluiting.en dhcp uitzetten in router instellingen. dan werkt alles maar kan ik niet meer in mijn router instellingen. Vervolgens trg reset gedaan van router,dus momenteel kan ik er trg in,ik zou ergens instellingen ( ip adres van mijn pc) moeten veranderen zodat alles trg werkt met dhcp uit. zover ben ik dus geraakt wie helpt me verder? opstelling is als volgt. modem/switch van telenet deze gaat naar de extra router daarop is de digibox aangesloten. en ik heb een pc staat die internet ontvangt via wifi.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.