Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kevin1985

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Google chromecast

  beste sinds kort kan ik geen films meer streamen met geluid (zonder geluid wel) van pc naar chromecast ( tv). ik gebruik daarvoor google chrome . ik krijg de volgende melding : "Het casten van systeemgeluid wordt niet ondersteund op dit apparaat."Het casten van systeemgeluid wordt niet ondersteund op dit apparaat." Nieuwe bitmapafbeelding.bmp
 2. Tp Link archer c2600

  ik had een vraag , onlangs een router gekocht om betere wifi te hebben in woonkamer/tuin. deze vervolgens geinstalleerd alles werkt perfect tot ik zopas met mijn digicorder(telenet) bezig was, en is niet meer interactief omdat deze nu aangesloten is op de router. Intussen ben ik iets slimmer geworden,ik moet dus de kabel die van de modem komt aansluiten op een andere poort dan de wan aansluiting.en dhcp uitzetten in router instellingen. dan werkt alles maar kan ik niet meer in mijn router instellingen. Vervolgens trg reset gedaan van router,dus momenteel kan ik er trg in,ik zou ergens instellingen ( ip adres van mijn pc) moeten veranderen zodat alles trg werkt met dhcp uit. zover ben ik dus geraakt wie helpt me verder? opstelling is als volgt. modem/switch van telenet deze gaat naar de extra router daarop is de digibox aangesloten. en ik heb een pc staat die internet ontvangt via wifi.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×