Ga naar inhoud

Gustjetut

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Gustjetut's prestaties

  1. Dank u wel Nokiaprox. Mijn smartphone heeft een apparaat opslagruimte van 16 en een SD kaart van 64. De opslagruimte voor foto's op de SD kaart is gelukt maar apps direct op de SD kaart zetten lukt nog net en dus krijg ik steeds de melding dat er te weinig opslagruimte is voorhet installeren van apps op updates van apps.
  2. Raar dat niemand Suzy en mij kan inlichtingen geven. Suzy vermeld niet wel type smartphone zij heeft maar twee zelfde gevallen geven aan dat niet alleen Samsung dit probleem heeft. Ik meen ergens gehoord te hebben dat ik de apps eerst op mijn laptop moet installeren maar weet niet hoe het verder gaat. Kan echt niemandons voorlichten?
  3. Hallo Karel, Het is gelukt. Ik denk dat deze topic als opgelost mag beschouwd worden.
  4. Ik heb bij de "add ons" gekeken en daar was een iets die er mee zou kunnen te maken hebben en dat was de hotfix. Nooit activeren en herstarten heb ik niet gevonden
  5. Sinds kort kan ik mijn Thunderbird op het einde niet meer afsluiten dan via taakbeheer. Nochtans liep alles goed tot nu toe. Kan iemand mij mededelen wat ik mis doe en mij eggen hoe ik het moet doen. Ik gebruik Windows 10 en Thunderbird 45.6 (geloof ik)
  6. Mag als afgesloten worden beschouwd.
  7. Met mijn smartphone krijg ik telkens de de opmerking " te weinig opslagruimte" wanneer ik een app of een update wens te installeren. Daarom kocht ik een SD kaart van 64 GB, ruimte genoeg zou ik zeggen en toch krijg ik nog telkens de zelfde melding.Hoe kan ik het doen om apps en andere zaken direkt op de SD kaart te instaleren?
  8. Toen ik een tijdje geleden met windows 10 begon kon ik het openen met mijn gebruikersnaam zonder een wachtwoord te gebruiken. Onlangs werd ik gevraagd om op mijn smqrtphoe Facebook onder android te gebruiken en sindsdien moet ik nu telkens een wachtwoord intikken om te kunnen beginnen. Hoe kan ik dat opnieuw herstellen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.