Ga naar inhoud

epicganja

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

epicganja's prestaties

  1. Laatste update hierover, ik heb het specifieke probleem gevonden, het zat in de ram en de batterij. Na veel gezeur net heb ik alle 16Gb ram werkend gekregen en soms kreeg ik geen beeld. Maar nu werkt alles naar toe behoren, morgen vrij dus ik ga deze game pc afbouwen nu. Weer een ervaring rijker, en dit Is me eerste pc die ik heb gebouwd dus dit geeft wel voldoening.
  2. Net videokaart verwijdert, dram verwisselt met nieuwe sticks die ik heb liggen, batterij van moederbord er voor een paar minuten uitgehaald. alles werkt nu, ik ben zo trots op mezelf. Ik heb gewoon beeld omg:)
  3. Net 1 ram stickje geprobeerd, en er gaan dus 2 rode lampjes branden op de oude ram stick, de nieuwe die ik heb liggen die zijn compatible met me moederbord.
  4. Heb me oude scherm ook geprobeerd maar nog steeds geen beeld.
  5. Na een tijdje even niet bezig geweest omdat ik nogal pissed Was, net de computer opgestart kaal weer. Ik hoor geen piepjes meer, maar ik heb ook geen beeld zoals eerst.
  6. Redelijk, ik heb de Power aan de praat gekregen, maar moederbord maakt piepjes en ben hem nu dus kaal aan het opstarten. Maar nog steeds de tikken/piepjes in het moederbord. Met kaal bedoel ik, videokaart, processor en ram en ik krijg geen beeld. Me specs zijn: MSI 970 Gaming(moederbord) AMD FX 8350 AMD radeon R9 8gb 390x als ik het goed heb. 16gb ram DDR3 compatible met me moederbord. 1Tb sata hdd. Corsair 650watt voeding. Etc. Ik vraag me af wat die piepjes inhouden.
  7. Hallo mensen, Ik heb dus vandaag een nieuw moederbord geïnstalleerd, nieuwe videokaart, me processor van me oude computer overgezet. Heb de Power switch enzo op de goeie plek gezet, videokaart brandt gewoon een lichtje en aan de stroom kan het niet liggen. Als ik op de aanknop druk dan zie ik vanbinnen de computer een rood lampje branden bij me aanknop die na een kwart seconden weer uitgaat. Ik snap gewoon niet dat me pc niet meer aangaat nadat ik hem geupgrade heb Wat doe ik verkeerd?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.